jailbreak IOS 9.3.3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software jailbreak IOS 9.3.3

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    007G
    Účastník

Ahojte,
    poprosim Vas o pomoc s odomknutim IOS u, akym sposobom resp. softverom to riesite, ake su rizika (pridem o zaruku?), da sa to vratit vzdy do povodneho stavu, aby sa to nedalo zistit pri pripadnej reklamacii ?
    rozmyslam nad tym aj z dovodu softveroveho 3d touch u na mojom SE a samozrejme roznych apps…
    Dakujem vam

iTuxx
    Moderátor

moc tych rieseni neexistuje, takze v podstate len pangu.

O zaruku neprides, je to len softwarovy zasah, ktory sa da restorom odstranit.

????
    Účastník

:-)

eraserv6
    Účastník

Ak si tazky zaciatocnik tak sa do toho ani nepustaj. Je to zatial iba verzia on demand cize po restarte iphonu je nutne robit „rejailbreak“ pangu appkou v iphone.
    Okrem toho ma svoje bugy – nefunguje facetime, nerata mi spotrebovane data v roamingu a zdochol mi aj Apple CarPlay.

????
    Účastník

eraserv6
    Účastník

Kupoval som radio s CarPlay, nejakeho pioniera

????
    Účastník

eraserv6
    Účastník

Ten CarPlay je dost obmedzeny na interne apple appky, volanie, messages, podcasty, apple maps. Sms ti na displeji ani nezobrazi, precita ju Siri a ta nevie po slovensky.
    Takisto volanie zas cez Siri takze nic moc.
    Uvital by som zrkadlenie aspon jednej z popularnych appiek ako Waze alebo Navigon ale silne pochybujem ze take nieco spachaju.
    Max co vyuzivam je hudba z Apple Music bo lepsie je sa orientovat na velkom displeji ako na iphone

????
    Účastník

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.