Jailbreak 5.1 iPhone 4s, New iPad

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Jailbreak 5.1 iPhone 4s, New iPad

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 21 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    Kub1k
    Účastník (Participant)

@pepohan: suhlasim. mam jedneho kamarata a ten instaluje JB len kvoli Instalous, nic ine ho ani nezaujima.
    osobne mam JB v iPhone4, mam aj instalous ale prakticky ho nepouzivam iba obcas ho vyuzijem na otestovanie nejakej applikacie ( uz som kupil par aplikacii ktore v konecnom dosledku boli nanic) aby som si ju nasledne mohol kupit. na JB najviac ocenujem SBsettings a rozsirenia pre NotificationCenter. super vec je aj TruPrint ktoru vrelo odporucam.

vsetkym ktory si kupia telefon za 700€ medzi prvymi v rade aby potom mohli tahat free apps – co tak android,to by pre vas nebolo lepsie?

Pallydj
    Účastník (Participant)

a uz je to tu mame tu mudrlantov co vzdy musia mat ravdu vyjadril som iba svoj nazor a uz je to uplne odbocenie od temy :-) klasicky slovaci vsetci su podstivi a secko si kupuju :-) ked som tu zaciatko roka riesil neco podobne tak som bol za zlodeja a podobne cracknute apps ma v fone ked tri tak je moc ozaj iba tu navigacku + signal scope ale zda sa mi byt trosku nepouzitelny testoval som neco podobne no potom som nasiel audio kit ci ako sa ta appka vola kupil som si ju a je korektnejsia nie preto lebo je kupena ale preto ze je ina trosku cize nejsom zlodej typu stahujem vsetky hry a podobne. tiez pustam ludi na prechode a jazdim na zelenu sem tam oranzova ked to nevyde :-) a z jb apps najvaac lockinfo sbsettigs winterboard a zopar inich veci len tak aby som to uviedol na spravu mieru.

Pallydj
    Účastník (Participant)

Dobre ze si tu ludia pomahaju Doja zalozil tuto temu aby zistil kedy vyde jb na ios 5.1 a kam sa to dostalo zas sa tu riesia uplne ine veci ako ta pre ktoru bola tema zalozena. Klasika.
    odklizec : si predstav ze je navigacia zadarmo WAZE a mam ju :-)

Pavol Kisel
    Účastník (Participant)

na stránke http://freeappaday.com/n/mi.php je každý deň nová aplikácia zadarmo, často celkom zaujímavé veci, takže kto nechce kradnúť, ale peňazí mu je ľúto môže napr. pravidelne sledovať túto stránku ;) a určite je takýchto stránok viac :)

igino
    Účastník (Participant)

Nainstaluj si aplikaciu Appshopper zaregistruj sa v nej. Najdes si v nej aplikaciu, o ktoru mas zaujem a ked sa s tou aplikaciou nieco udeje, napr. upgrade, zmena ceny atd, ti pride ako hlasenie priamo do telefonu. Takto som napr. kupil navigaciu Sygic za €29,90. Najdes tam tiez rebiricky najstahovanejsich aplikacii, zoznam najnovsie pridanych aplikacii do AppStore, hladanie podla kategorii atd, atd. Fajn aplikacia.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 21 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.