Jailbreak 3.1

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    EdDy
    Účastník (Participant)

Hoj lidi …

Tak ja to poctivo sledujem :D … lenže, ten onen Pwnage cez ktory sa vytcori Fake IPSW ( aspo nyslim ze to tak je ) idel en na Mac, funguje to tak, ze sa urobi ten Fake IPSW na macu ako subor, ap osle niekomu na Win ? ( Mozno blba otazka :D )

A Kebyže áno, tak ako odomknem iphone 2G ? lebo normalne ide cez redsn0w, ale takto neviem …

mrzo
    Účastník (Participant)

Kamarat si zrovna „nejaky subor upravoval“ u mna pre 2G iPhone a nahraval si ho na USB kluc tak asi to je tak ako pises.

EdDy
    Účastník (Participant)

Mrzimóór ( sry :D ) … a nemohol by si sa ho popýtať ? diiik :)

rony
    Účastník (Participant)

iclarified.com uz ma aj navod na 2G pomocou pwnage pre mac. Ak ti niekto spravi custom firmware, mozes ho pouzit aj na windows.

ten pre 3G som uz prelozil, preklad bude na iclarified.com a uz teraz je na forum.iphone.cz

EdDy
    Účastník (Participant)

Rony, nemam ani tusenia ako sa to na Macu robi, ale asi niekoho porpsim ( uroi to niekto , dik :D ?)

Lenze, ako JB bude v phoode, ale mne ide väčšmi o unlock :-/

EdDy
    Účastník (Participant)

Rony, na tom fóre, konkretne toto :

2G iphone 768mb partition, Activated, Unlocked:
    http://rapidshare.com/files/280651811/iPhone1_1_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated_Unlocked.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/280661041/iPhone1_1_3.1_7C144_Custom_Restore_768mb_Activated_Unlocked.part2.rar
    takze staci down, shift +restore, a hotovo ? bude to sto pro odomknute ? Aby som zas jak blbec necueml tyzden na Pripojte USb kabel :D

EdDy
    Účastník (Participant)

áááále, je ktoum aj Cydia ?

mrzo
    Účastník (Participant)

2 EdDy – predpokladam, ze navody na to su na nete, ale v skratke si cez p0wnage tool jailbrake-kol „na sucho“ u mna na MacBooku IPSW firmware (jailbraik, nahrana cydia, nahrana stara modemova cast…). Takto upraveny firmware si uz u seba cez iTunes restorne normalne vo Windows.

EdDy
    Účastník (Participant)

to jo, to chapem … ale ten link co som dal trocha vysie, vyzera byt rozumny, len enviem či je tam Cydia =)

M.V.
    Účastník (Participant)

dobrý deň
    je nejaký rozdiel v jailbreaku iPod-u touch 3.g a 2.g ???

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.