Jailbreak 2g ipod touch

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Jailbreak 2g ipod touch

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    mathoZM
    Účastník (Participant)

Prosim vas chystam sa kupit Ipod touch 2g a pocul som ze ked sa nan spravi jailbreak tak napriklad nemusi funovat wifi alebo ine prvky, je to pravda alebo nie ? A prosim vas da sa neak spravit jailbreak na Ipod touch 2g neakim laickym spôsobom myslim tak ze dokazal by to aj ten co roby prvi krat jailbreak ? Poradte prosim ci ste si aj vy sami robyili jailbreak lebo videl som aj neake programi nato cez ktore ssa chlapec len preklikaval, alebo radcej nato treba odbornika ? A este otazka ak je tu dakto zo ZLATYCH MORAVIEC tak napiste mi mail na mathoZM@azet.sk. DAKUJEM VOPRED ZA ODPOVEDTE prosim poradte

wictorios
    Účastník (Participant)

ja mam na mojom Ipode jailbreak a som spokojny , netreba ziadneho odbornika, Pozres par videi na youtube, troska zagooglis a budes vedet ako to treba

cengi
    Účastník (Participant)

Nieje to nic zlozite aj ja som mal breaknuty ipod touch 2g vsetko v pohode islo
    Akurat mi to viac zralo baterky tak som ho odjailbreakol

Anonymný
    Neaktívny

mathoZM:
    Uz sa rozhodni co ides kupit, lebo kazdych pat minut menis nazor a raz kupujes iPhone, potom ides kupit iPod Touch 2G. Nato zalozis 3 temy ze co je lepsie ci iPhone ci iTouch a tam takisto podakujes vsetkym co ti poradili za iTouch ze ho ides kupit. Nato zalozis temu ze kupis iPhone a nato zas temu ze ak ma nietkto kupis iTouch. Pokial viem tak vcera si zas pisal jednemu co chce predat iphone 2G ze ho chces kupit, no potom si mu napisal ze to je nehorazna cena 2oo eciek ze mozes mat zato 3G ze sa da kupit, lenze problem je v tomze zohnat nevies ale pises ze sa da kupit. Ved ty vlastne nevies ci si. Mne by to osobne ani nevadilo, ak by si zbytocne nespamoval a tymto sposobom nerobil cele forum neprehladnym. Uz po tom tvojom iPhone/iPod/iPhone/iPod som uz pisal prispevok, nakoniec som sa nato vykaslal ze hadam sa uz ukludnis a prestanes ale jak som prisiel na net zas dal dalsie temy ze kupis iPhone potom zas iPod. Mozem jednu otazocku? kolko mas rokov? Moj skromny odhad tak nejak 14 plus minus, tvoje spravanie tomu nasvedcuje.

mathoZM
    Účastník (Participant)

Mno tak mam 16 rokov volam sa Martin a Iphone viem zohnat a uz som sa rozhodol a nebudem vam tu niak spamovat dakujem vsetkym co mi poradili a presne si odhadol moju osobu ze neviem co chcem ja zato nemozem to je moj nedostatok a povedal som si ze si chitim do ruky iphone a Ipod hoci aj o dvamesiace a neponahlam sa stym a kupim si co bude lepsie vihovovat…pochopil si ma spravne ? Uz vas tu nebudem otravovat jedine komu to vadilo si ty ale sak v poho ludia sme vseliaky a ty zatoze mas cojaviem 18 myslis ze si rozumovo zdatnejsi a vyspelejsi ? nevem nevem nekedy to tak nebyva ale ved v poho cuuuz

Anonymný
    Neaktívny

@mathoZM:
    nemusis sa hned oduvat, ide len o to nezahlcovat forum s blbostami, lebo inak to tu bude velmi velmi neprehladne. Ked si mal temu s nazvom co je lepsie iPhone ci iTouch kde si ziadal ludi aby ti pomohli rozhodnut sa a potom si napisal ze ches teda ten iTouch, tak preco si potom zakladal zad 2 nove temy ze aky je iPhone ci je krehky a temu nech ti poradia o iTouch. Nikto ti neporadi presne ako chces ty, lebo kazdy ma ine chute a kazdemu vyhovuje nieco ine. Nie nadarmo sa vravi – 1oo ludi, 1oo chuti. Macbloggerovi moze vyhovovat iTouch, ale ked si ho kupis ty mozno zistis ze Ti vyhovovat nebude. Prave preto lebo si Mato a nie Macbogger. Ja som mal volakedy ked este ludia ani nevedeli co je to, iPhone 2G z USA. Predal som ho, lebo som ho fakticky ani nevyuzival lebo telefonovanie nemam moc rad – len sem-tam a takisto sem-tam nejaka sprava. Potom som kupil iTouch 1G, bol pekny, tenky, ale zas bolo citit ze to neni ako iPhone ze mas vsetko v jednom – ta kompaktnost, tak som ho predal. Teraz mam Nokiu 1101 a neviem byt viac spokojny :-) Ak Ti mozem poradit, vykasli sa na druhych. Ak citis ze by Ti vyhovoval viac iPhone len nemas dostatok penazi, to je spravny signal ze to je to co chces Ty a len Ty, len mas problem inde (peniaze). Tak pockaj, dospor si peniaze a kup si iPhone a budes mat vystarane. Ale ako som povedal, rozhodnut sa musis Ty sam. Co sa tyka toho veku, nie som z tych co hodnotia vyspelost ludi podla veku, ale podla toho ako sa spravaju, no a vacsinou mam take skusenosti ze ty mlady nevedia dakedy kam z konopy a maju niekedy dost to spravanie akesi..nevadi. Chcel som len vediet kolko mas rokov, ci som sa trafil. Ja mam sice viac ako 18, ale vobec si nemyslim ze som viac ako ty len kvoli tomu ze mam viac rokov. Ale to je uz o inom a nerad by som tu rovadzal mimo temu. Tak Ti prajem aby si sa uz konecne SPRAVNE rozhodol a bol uz stastny.

mathoZM
    Účastník (Participant)

ja som nei oduty ::D:D:D:D mna nerozhodi bars kto a neakych 20 mudrych riadkov :D:D:D sak oky a nece sa mi to citat soryy nemam nato cas dovi :D:D:D

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.