iWeb a pád macintosha

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iWeb a pád macintosha

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #60196
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    No takže mám po harddisku (biely MacBook :( ) a chcem sa spýtať: vytvoril som web cez iWeb, dal som publish to folder a tie súbory zálohoval na USB klúč. Ale harddisk na MacBooku mi krachol a s ním celý OS a musím reinštall.

    Moja otázka je: môžem tie súbory do iWebu nejako importovať, aby som mohol pokračovať v tvorbe stránky cez iWeb naďalej? Lebo po reinštalácii tam bude prázdno, jedno riešenie je – všetko odznova, ale to sa mi nechce, existuje nejaký elegantnejší spôsob? Súbory vygenerované iWebom mám, je zachovaná pôvodna adresárová a súborová štruktúra.

    Vďaka

    #140167
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    Na nete je plno takýchto otázok, hladal som to v minulosti i já, musís editovat nejaké súbory v resources v iWebe, takto z pamäti neviem síce ktoré, ale use google :)

    #140332
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Prosím poradte, mám web našej študentskej spoločnosti v súboroch čo vygeneroval iWeb a potrebujem to znovu “naimportovať” do iWeb nech s tým môžem pracovať. Díki.

    #140353
    danocoys
    Účastník (Participant)

    čo som tak pozeral tie zahranicne fora tak vela ludi ma podobny problem.. problem bude v tom, ze ak mas tie subory tak tie ti moc nepomozu nakolko potrebujes 1 subor typu iweb domain.. obavam sa ze nebudes mat inu moznost ako zacat na “zelenej luke” ale uz s tym ze budes vediet ze ten subor (ako vidim pre teba moc dolezity) si treba zazalohovat.. Ja mam v MAC-u 2 zalohy prace ktoru robim na iwebe.. hoc mi zatial HDD nepadol.. ale istota je istota a tiez koli jednoduchosti pri exporte mam kazdy projekt zvlast poukladany… ale drzim palce.. snad sa pletiem.. a daco na to funguje

    #140354
    Aleks
    Moderátor

    Treba si uvedomiť, že to je ako keby si chcel z jpegu vytiahnuť zdrojový psd dokument alebo z aplikácie zdrojový kód (možno až nie úplne také alé do značnej miery)…
    A krachol ti hard disk alebo OS? Ak iba OS tak ho zapoj k inému macu do FireWire target mode a vytiahni súbory čo hovorí XcoRpi.

    #140363
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    OS mi nekrachol, krachol HDD :(

    #140365
    cesnak
    Účastník (Participant)

    Ak si stale schopny citat disk, tak subor ktory hladas sa nachadza na:
    ~/Library/Application Support/iWeb/Domain.sites2 (teda ak pouzivas iWeb 08)
    To Aleksove porovnanie s jpg bolo uplne presne. Nie je mozne z toho foldera obnovit domenu. Mozes ho maximalne pouzit ako predlohu pre nove stranky.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.