itunes store mi strhol 60,97

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X itunes store mi strhol 60,97

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    gabo
    Účastník (Participant)

neviem preco ale po registraciiv itunes store mistrhlo 60,97 sk..preco?

gabo
    Účastník (Participant)

a preboha na co je vlastne itunes store slovesnko?to je iba pre iphone?same apps..

mylanko
    Účastník (Participant)

Mne sa to sice nestalo, ale niekto sa s tym problemom uz na MacBlog obratil. Mala by to byt len testovacia transakcia a po par dnoch ti to pripisu spat na ucet.
    Je to bezne aj pri PayPal alebo Google…

Na Slovensku funguje len App Store.. iTunes Store (hudba, video) je dostupny len v krajinach, kde ma Apple oficialne zastupenie. U nas a v Cechach zatial nema.
    Ak chces stahovat hudbu, tak sa registruj napr. na zahranicnom iTunes Store.

gabo
    Účastník (Participant)

ale na to potrebujem…asi kartu v vydanu v zahranici?

mylanko
    Účastník (Participant)

To neviem.. mozno ani nie, ked sa da s kartou slovenskej banky registrovat na ceskom alebo polskom iTunes Store (myslim, ze v Polsku ma Apple aj zastupenie, takze by mal byt pristupny cely iTunes Store). Jedine, co budes potrebovat je nejaka polska adresa tvojho „bydliska“ :) (slovensku ti nezoberie)

Alebo to mozes riesit pomocou GiftCards, ktoru kupis niekde na ebay.. alebo je aj slovensky web, kde sa to predava.. adresu si uz ale nepamatam, niekde tu ju najdes.

Rass
    Zablokovaný

presne.. alebo gift card to je asi najjednoduchsie.. googli

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.