itunes store

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software itunes store

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    krash
    Účastník

Dobry den
    vymenil som pred par dnami iphone 3G za stvorku a stala sa mi taka nemila vec, ze ked si v itunes otvorim itunes store tak tam nic neni. proste prazdne okno.
    treba podotknut ze mi mailom prislo toto

Hello,

The following information for your Apple ID marosko.krash@gmail.com was updated on 18/08/2011:

Credit card

If these changes were made in error, or if you believe an unauthorised person accessed your account, please reset your account password immediately by going to iforgot.apple.com.

To review and update your security settings, sign in to appleid.apple.com.

This is an automated message. Please do not reply to this email. If you need additional help, please visit Apple Support.

Thanks,
    Apple Customer Support

heslo som zmenil a nic! cez iphone sa do store dostanem. prosim o akukolvek radu som z toho naozaj zufaly.
    dakujem

kimi27
    Účastník

Mal som do včera podobný problém, už sa na tom diskutuje aj na Apple support fóre, pravdepodobne to spôsobila nová verzia QuickTime vo verzii 7.7, včera som to fixol nasledovným spôsobom:

ak máš Win 7, cez Control Panel odinštaluj iTunes a všetky softvérové komponenty od Apple (dodrž poradie!!!!):

1.iTunes
    2. QuickTime
    3. Apple Software Update
    4. Apple Mobile Device Support
    5. Bonjour
    6. Apple Application Support (iTunes 9 or later)
    7. Reštartuj PC.

Potom si nainštaluj staršiu verziu QT vo verzi 7.69 z nasledujúceho linku:
    http://www.oldapps.com/quicktime_player.php
    Pri inštalácií nezabudni odškrtnúť checkbox na automatickú aktualizáciu QT a dalšieho Apple Softwéru (tomu sa potrebujeme vyhnúť, kedže najnovší QT spôsobuje pravdepodobne problémy, aspon do času, kým Apple nevydá nejaký fix)

Ďalej si nainštaluj najnovšie iTunes 10.4:
    http://www.apple.com/itunes/download/
    Opať nezabudni odškrtnúť voľbu na automatickú aktualizáciu Apple Softwéru pri inštalácií. Po nainštalovaní a spustení iTunes by ti mal App store nabehnúť aj s kategóriami (pre istotu som si zálohoval iTunes knižnicu so všetkou hudbou a apps, ale pri odinštalovaní by sa ti s ňou nemalo nič stať, ja osobne ju mám na D:, nie na C: ako samotný program)

PS: mne to síce nabehlo, ale najnovšie mám problém zo zobrazovaním Ipad aplikácií v kategóriach (nie na home page), zobrazuje mi len Iphone apps v kategóriach a na Ipad nie a nie prepnúť, má niekto podobný problém?

krash
    Účastník

Ďakujem veľmi pekne za vycepavajucu odpoved :) hneď ako sa dostanem k pc sa na to vrhnem a dám vedieť ako to dopadlo :)

poper
    Účastník

ja mam najnovsi a problemy nemam.
    vsetko odinstaluj a stiahni si iba itunes,
    ten si potrebne veci doinstaluje sam
    radsej si odzalohuj zlozku itunes v hudbe a nejke z appdata

meno_uzivatela\music\itunes
    meno_uzivatela\appdata\Local\Apple Computer\iTunes
    meno_uzivatela\appdata\Roaming\Apple Computer
    (zlozka appdata je skryta, spatne lomitko je ctrl+alt+Q)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.