iTunes rozdeluje album

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iTunes rozdeluje album

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77175
    afirrk
    Účastník (Participant)

    Zdravím, mám taký problém, že niektoré albumy mi v itunes nedá do kopy ale mi to ukazuje ako 2 albumy (niekedy aj 10 albumov) po 2,3 pesnicky… mám vyplnene tagy.. názov albumu aj kapely je napísany rovnako na všetkých songoch… skúšal som aj označit, get info, a part of compilation, ale len mi to nejak poprehadzovalo tie pesnicky ale stále niesu v jednom albume… neviete čo s tým?? a všetky songy z albumu mám v jednom priečinku… sranda ze to robí len na niektorých albumoch. Dík za rady

    #261538
    MooDy
    Účastník (Participant)

    Tiež sa pripájam, občas mám s týmto problém..
    Zaujímavé však je, že po synchronizácii sa to v iPhone/iPode nerozdeľuje, ale zobrazí to ako jeden album – teda ako to má byť.

    #261540
    howoarang
    Účastník (Participant)

    no mne sa niektore albumy ukazuju rozdelene aj v iPhone :(

    #261543
    kuryack
    Účastník (Participant)

    mne niekedy oddeli prvu, resp. poslednu pesnicku, vyriesil som to, tak ze som oznacil vsetky pesnicky v danom albume, premenoval album na nieco ine (staci aj pridat nejake pismeno za nazov), potvrdil a iTunes potom vsetky pesnicky zoradil a ukazoval spravne, no a nakoniec som premenoval album na povodny nazov :)

    #261544
    murriik
    Účastník (Participant)

    niekedy mi pomohlo upraviť tie ID3 tagy v externom programe. inokedy ich zas zmazať a pridať znovu (robil som to nerád, pretože zmizne aj play count). alebo sa hrať s názvom albumu alebo si jednoducho zohnať/stiahnuť/etc ten istý album :)

    #261545
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Ak mate vsetky id3 tagy v poriadku vyplnene a mate stale rozdeleny album, skuste co pomaha mne – oznacte vsetky skladby co patria k sebe, premenujte meno albumu na ine ako je (uz by mali byt spolu) a znovu naspat na spravne – sem tam to spravi aj mne a toto pomaha…
    EDIT: a uz ma kuryack predbehol :-)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.