Itunes problem

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    iklik
    Účastník

Nazdar borci, mám taký problém s itunes…doteraz bolo všetko v pohode, vždy keď som si presúval hudbu do ipodu išlo všetko hladko len som nahádzal do library syncol a bolo to tam, no teraz keď si ju chcem dať do ipadu tak to proste nejde nech robím čo robím. Mám odfajknuté aby to hudbu synclo ked dam sync tak to aj ukazuje akoby by mi to zaberalo miesto no namiesto kopírovania to len asi na 5 minút vypisuje waiting for changes to apply a nakoniec to tam nič nepresunie. Čo sa týka ipodu tam ide stále všetko ako má. Neviete čo stým?

raul
    Moderátor

Napadli mi tri veci:
    1, bud nemas itunes autorizovany s tym uctom, ktory mas na ipade (v itunese v menu hore Store – authorize this computer)
    2, alebo jednoducho nemas zaskrtnutu ziadnu hudbu, aby ti ju prenieslo do ipadu. Takze daj prec synchro hudby, potvrd (apply). Potom znovu zapni synchro hudby a daj all ibrary, alebo si konkretne musis vybrat playlisty, inak tam nic neda. A znova apply.
    3, niekde v itunes (neviem presne kde) skus odskrtnut, teda deaktivovat moznost convert higher bitrate songs to 128AAC. Niekedy to VRAJ hapruje.

Okrem toho mozes skusit este klasiku: restart mac/pc, reboot ipad, restore ipad… Nezabudni v tom pripade na zalohu.

peto7532159
    Účastník

kým to robí skús odomknúť iPad, otvoriť Hudbu a pozri sa či tam už máš tú hudbu ktorú si synchronizoval
    ak hej môžeš to kľudne zrušiť a hudba ti tam ostane

iklik
    Účastník

Okrem to rebootu a 3 som všetko už skúšal. Tak vyskúšam to a uvidím. Okrem toho som dneska zistil že aj keď si stiahnem pesničku z iTunes na ipade tak mi to v hudbe neulozi.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.