Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iTunes Match je už dostupny aj na Slovensku
- Toto téma obsahuje 49 odpovedí, 23 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 6 months od
pablos.
-
AutorPríspevky
-
16. decembra 2011 o 7:54 #82648
Darth
Účastník (Participant)Dočkali sme sa celkom rýchlo od spustenia Music Store :D ..
———————-
iTunes Match availability
iTunes Match is currently available in Australia, Belgium, Brazil, Canada, Cyprus, Czech Republic, France, Germany, Ireland, Luxembourg, Malta, Mexico, New Zealand, Slovakia, Spain, Switzerland, United Kingdom, and United States.
———————-
16. decembra 2011 o 8:17 #294086raul
ModerátorPravdepodobne vsak nejde zlegalizovat skladby.
16. decembra 2011 o 8:24 #294087Michachal
Účastník (Participant)je.
Pri tejto príležitosti by som rád napísal ospevný riadok a supporte k zákazníkom Apple.Včera, keď ešte iTunes Match bol iba v testovacej verzii, objavila sa mi možnosť v iTunes ho predplatiť. Bol som v okolí jediný, ale na internete sa už čo to písalo a tak som neváhal, zaplatil 25euro a okamžite po uhradení táto možnosť zmizla. Písal som na Apple iTunes support, že ako si to predstavujú, automaticky mi ponúknu službu a keď za nu zaplatím, žak je nedostupná. Hlavne som sa ich spýtal, či túto službu plánujú čoskoro spustiť a ak áno, nechcem peniaze naspäť.
O hodinu mi odpísala slečna Michelle, že to prehodnotili a keďže by na Slovensku služba ísť nemala – peniaze mi vracajú a prídu od 5 do 7 pracovných dní.
O 4 hodiny na to bola oficiálne spustená iTunes Match pre našu krajinu.
Som zvedavý, či mi predplatné ostane (lebo stále funguje), alebo ho budem musieť uhradiť znova. Každopádne milé zistenie – náš zákazník, náš pán.
16. decembra 2011 o 9:34 #294092rixi
Účastník (Participant)presne tak, odporucam pockat
iTunes Match international rollout was premature, Apple issuing refunds
16. decembra 2011 o 10:31 #294104denton
Účastník (Participant)v Purchased sa mi uz zobrazuje zakupena hudba, ale nezobrazuje sa mi tam hudba, ktoru som zakupil ked bol moj ucet registrovany na US iTMS. Vie niekto ci to tak bude nastalo alebo sa to niekedy zmeni?
16. decembra 2011 o 12:09 #294120bac
Účastník (Participant)Ja to vidim tak, ze zakupene skladby na iny ucet su v itunes match oznacene ako matched (v ceskom itunes nahradene). Ak skladby vymazes z kniznice, tak sa stiahne skladba z icloud a subor sa zmeni z purchased aac na matched aac a bude synchronizovany z uctom, ktory je v icloud.
Inak po analyze sa objavilo pri najdenych suboroch matched, ale subory boli stale v povodnej kvalite. Na googli som nasiel, ze treba povodne skladby najprv vymazat a potom sa objavia s ikonkou na stiahnutie z icloud. Funguje to dokonale, dokonca sa zmeni iba subor na aac zostane vsetko co mate v iD3 tagu, grafika texty a pod.16. decembra 2011 o 12:17 #294121inspektorko
Účastník (Participant)A nielen Itunes Match ale uz je mozne znovustiahnut aj zakupenu hudbu , v purchased pribudla polozka music…konecneee Apple boduje..
To denton: uvidime ako sa to bude, je mozne ze casom Ti obnovia aj veci co si nakupil cez US iTMS , treba pockat, lebo toto spustenie iTunes match a purchased music je podla mna prvym velkym krokom.
16. decembra 2011 o 13:18 #294126MarosV
Účastník (Participant)Rad by som sa opytal, rozozna to aj slovenske, alebo ceske pesnicky, ktore su v itunes store ak mam ich nazov, album, interpreta a pod vyplnene bez diakritiky? Dakujem
16. decembra 2011 o 13:47 #294133bac
Účastník (Participant)To MarosV: Nohavicu to rozoznalo aj bez diakritiky
16. decembra 2011 o 13:48 #294134rackom
Účastník (Participant)ako je to s hudbou ktoru mam z CD, ale neobsahuje info o interpretovi ani o pesnicke?
16. decembra 2011 o 13:48 #294135denton
Účastník (Participant)inspektorko: to dufam, pretoze ja nemam 2 ucty, ale moj povodny US ucet som premigroval na SK ucet, takze aj ta hudba predtym zakupena na US iTMS je stale viazana na moj teraz slovensky Apple ID, len sa akurat nezobrazuje v purchased.
A nielen to, ale aj rozne aplikacie sa mi tam nezobrazuju, dokonca aj ked su zadarmo a aj ked si ich nanovo stiahnem po kompletnom vymazani.
16. decembra 2011 o 14:41 #294143lukiboy
Účastník (Participant).
16. decembra 2011 o 15:15 #294151MarosV
Účastník (Participant)to bac: Diky pekne, potesil si ma:)
16. decembra 2011 o 16:39 #294157zitta66
Účastník (Participant)Spustali ste Match cez platobne karty,alebo cez gift card,lebo ja som si to chcel aktivovat cez gift card a stale mi vyhadzuje tabulku s moznostami platby kartami vseliakeho druhu.
No skratka sa mi tu sluzbu neda kupit.16. decembra 2011 o 17:21 #294158mychaello
Účastník (Participant)toto mi nie je jasne:
– je mozne previest ID3 tagy do mojej kniznice tak ako su v iTunes store? teda miesto mojich chybnych nazvov trackov by boli pri matchingu zamenene za korektne z iTunes vratane obrazku albumu … je toto mozne cez match?
– co ked o rok nezaplatim, co bude s mojou matchnutou hudbou v mojej kniznici? v cloude sa zrejme zmaze/zablokuje tam mi je to jedno, ale ked sa mi matchne nejaka mp3 za aac, ja moje stare menej kvalitne mp3 pomazem a len si ponecham tie aac z match, ostanu mi aj po roku ak uz nebudem chciet platit?
mam v tom nejak nejasno a nikde sa toto nespomina
16. decembra 2011 o 19:45 #294171bac
Účastník (Participant)to mychaello
-vyzera ze ID3 tag nemeni a nechava tvoj- napr. nazov pesnicky „01-skutocny nazov“ ponechal, ale spravne identifikoval a subor vymenil za aac.
-toto neviem ani ja, predpokladam, ze ked nezaplatis nebudes mat pristup ku hudbe v icloude, ale vymenene aac by ti mali zostat. V kazdom pripade ja si naprv pred kompletnou vymenou odzalohujem itunes library ;)
16. decembra 2011 o 20:16 #294172stellinko
Účastník (Participant)mam otazku.
prave mi bezi ten matching my music…ked to dokonci vsetku moju hudbu si budem moct stiahnut do druheho pocitaca z toho icloudu, pravda ? a v najlepsej kvalite ?16. decembra 2011 o 20:33 #294174Hurfo
Účastník (Participant)Otazka na ludi ktori uz maju Match: da sa hudba neskor pridavat? V preklade ked prebehne synchro tak ked pridam dalsi album z cd kliknem na nejake rematch a on opat cekne co sa zmenilo a uploadne? Alebo musi byt ta hudba v compe uz pred spustenim?
Druha otazka je ci sa da hudba z cloudu prehravat aj v compe. Cize nie stiahnut ale prehrat. Napr nahram do cloudu 50 albumov a 40 z nich zmazem a ked si budem chciet album prehrat proste nan kliknem a on mi ho neulozi ale len niekde „nakesuje“ a prehra tak ako napr v iphone? Samozrejme budem na nete. Mam totiz mensie SSD a nie vsetky skladby pocuvam dookola ale nechcem ich uplne zmazat.16. decembra 2011 o 21:05 #294178Benne
Účastník (Participant)Hurfo ad2, nie, streamovat hudba z cloudu sa neda, iba stiahnut :/ po vikende bude vela updatov od uzivatelov, ja si radsej pockam :D
17. decembra 2011 o 1:01 #294191Hurfo
Účastník (Participant)tak som to riskol a odpoviem si sam:
1. ked pridam skladby do iTunes tak sa automaticky overia cez Match
2. ide to prehrat bez stahovania/ukladania do macu cize stream do macu ide rovnako do ipadu a iphonu cize funguje to skvele a ja mozem mat hudbu online vsade so sebou. Som nadseny.
Co ma ale trosku stve ze su albumy kde najde napr 6 skladieb z 10 ako Matched a 4 su Uploaded aj napriek tomu ze mam rovnaky album ako je na iTunes store -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.