itunes kniznica v macu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes itunes kniznica v macu

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #59727
    gidy
    Účastník (Participant)

    Mam takyto problemik:
    V pc mam mp3 subory a itunes v ktorom je z tychto skladieb spravena kniznica. cele itunes aj s kniznicou ma nejakych 100 MB.
    cez wifi som sa macbookom pripojil k zlozke s mp3 v pc, ze si z tych istych suborov spravim kniznicu aj v macu.
    skusil som na test len par albumov a zistil som ze v booku mi to zobralo cca 3GB a skladby boli prehratelne aj po odpojeni wifi. To znamena, ze mac si nespravil kniznicu, ale na hdd si ulozil komplet mp3 subory.
    preco je to tak? nie je mozne pristupovat na jednu zlozku z dvoch kompov, bez toho aby si mac neukladal mp3 na HDD?

    #137286
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Cokolvek defaultne pustis cez iTunes, sa ti nakopiruje do kniznice (myslim teda, ze to tak je default) – iTunes sa da ale nastavit tak, ze neskopiruje hudbu, len si zapamata cestu k nej (volba Copy files tu music library v Advanced tabe v nastaveniach iTunes). Dalsia moznost je zazdielat si hudbu priamo cez iTunes.

    #137289
    gidy
    Účastník (Participant)

    dik za radu.
    sam by som na to neprisiel, lebo v pc verzii itunes je to defaultne nastavene opacne ako na macu, tak by som to tam ani nehladal.
    teraz je to ok.

    #240027
    dubak
    Účastník (Participant)

    potreboval by som spravit medzi macbookom a imacom zdielanu itunes aj iphoto kniznicu, cital som aj nejaky navod len nejak to nechce ist, nevedel by mi niekto podrobnejsie vysvetlit ako na to? a stacic na to aj pomala wifi ci je to potom o nicom?

    #240203
    dubak
    Účastník (Participant)

    prosim vas, nikto nevie poradit?

    #240360
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    dubak: umiestni kniznicu (celu ako je) z Music alebo Photos na nejaky sietovy disk a nalinkuj kniznicu v iTunes ci iphoto na sietovy disk (v preferences). Musis to spravit na kazdom pocitaci. Bacha, bude nutne nastavit pristupove prava pre citanie a zapis, pripadne mozes prihodit dalsich uzivatelov len na citanie (povedzme, aby dakto z rodiny neprepisal obsah kniznice)

    #240384
    dubak
    Účastník (Participant)

    dik ze sa dakto ozval, chcem sa est spytat ak to teda chcem zdielat medzi imacom a macbookom ako sa to potom aktualizuje? ak nahodou odidem s macbookom mimo dom tak uz nebudem moct nacitat itunes kniznicu alebo ako?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.