itunes error 3194 pri downgrade

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes itunes error 3194 pri downgrade

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    miši
    Účastník (Participant)

Da sa stým niečo spraviť ?

P4r4doX
    Účastník (Participant)

3194 znamena, ze sa ti restore nepodpisal, takze tipujem, ze downgradujes a nemas SHSH zalohu. Skus napisat trochu viac : z akeho FW na aky downgradujes, ake mas SHSH …

miši
    Účastník (Participant)

5.0.1-4.2.1 …ako zistim SHSH ? uz som sa stym hral, ale nejak to nepomahalo skusal som x návodov z nazvom how to fix itunes 3194 error, ale ani jeden nefungoval :/ tak som teda spravil Semi Tethered Jailbreak na iOS 5.0.1, ten funguje, len neviem ako spravit unlock. Da sa stym niečo robiť? alebo downgrade na baseband ? :) Ďakujem

P4r4doX
    Účastník (Participant)

SHSH mas (ak si predtym zalohoval) napisane v programe Tiny Umbrella, ale mal by si ich mat aj v Cydii na uvodnej stranke uplne hore by malo byt zelenym napisane „SHSH : „. Ak nemas SHSH, tak downgrade NESPRAVIS, kedze kazdy restore musi byt podpisany Apple servermi a Apple stare firmwary nepodpisuje a prave na to sluzi SHSH zaloha. SHSH (Signature HaSHe) je vlastne ten „podpis“, ale da sa ulozit, iba kym Apple ten firmware podpisuje.

miši
    Účastník (Participant)

Ako spravim aby som mal SHSH? Dal by sa po downgrade spravoť aj unlock ?
    Ďakujem.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

SHSH sa pre 4.2.1 uz NEDAJU ulozit. Dali sa iba kym to bola aktualna verzia (t.j. kym nevysla novsia). Je mi luto, ale nie je pre teba spôsob, ako downgradovat na 4.2.1

EDIT : aky mas BB a zariadenie ?

miši
    Účastník (Participant)

a na 4.3.3 by sa dalo? :) a ten unlock, stym mi nevies poradit? mne ide hlavne o ten. to je jedno aky iOS tam bude, len nech sa da spravit unlock :)

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Da sa downgradovat iba na ten iOS, na ktory si si zalohoval SHSH. Nijaky iny spôsob neexistuje. Aky mas iPhone a aku mas verziu BB ?

miši
    Účastník (Participant)

iPhone 4, BB 04.11.08, dá sa ten unlock nejako spraviť? :)

michal.johnny
    Účastník (Participant)

nie

P4r4doX
    Účastník (Participant)

http://jailbreakappleios.com/downgrade-unlock-04-11-09-baseband-status/

Jedine cakat. Na co ho mas blokovany ? Po skonceni viazanosti by ti ho mali unlocknut.

miši
    Účastník (Participant)

je blokovany na T-mobile, po skonceni viazanosti (za 2 roky) uz budem mat novy.

eraserv6
    Účastník (Participant)

misi : Uz som ti to pisal v tvojej predoslej teme.
    Downgrade iOS nema nic spolocne s unlockom, musel by si dovngradovat baseband co nie je momentalne mozne!

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@miši
    vzhladom na to ze downgrade BB a teda unlock nieje mozny a zrejme uz ani nebude (su novsie telefony ktore „potrebuju“ unlock) tak si mylsim ze novy budes mat asi skor ako za 2 roky po skonceni viazanosti ;)

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Teraz môzes :
    1. Kupit si novy baseband chip+NOR chip, vymenit ich v tvojom iPhone a unlocknut s Turbo SIM cca 70€-80€ : http://dopice.sk/1vf
    2. Vyuzit sluzby tohoto tipka : http://dopice.sk/1vg
    3. Prejst k Tmobile
    4. Mat drahy iPod

Snad si nieco vyberies ;)

miši
    Účastník (Participant)

a nedá sa to nejako dat na jeden z týchto BB?
    04.26.08
    05.11.07
    05.12.01
    05.13.04
    06.15.00
    na tie vyde buduci tyzden unlock som sa akurat docital :)

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.