iTunes a 2 iPhony

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    xRiCky
    Účastník

Zdravim, otazka je jednoducha :) Ako nezavisle na sebe synchronizovat 2 iPhony na jednom PC ?

gs_peter
    Účastník

kazdy bude mat iny nazov, vychdzam zo skutocnsti, ze ked zapojis iPod a iPhone, tak nic sa nedeje…

Rass
    Blokovaný

myslim ze to bude jednoduche… tak ako 2 ipody.. nic sa nezmiesa proste bude jeden a a druhy vedla seba akazdy nezavysliii… vacsi problem by skor bolo zavisle od seba..

raul
    Moderátor

Presne tak, ziadny problem v tom nie je… Zas trosku nad tym asi rozmyslali, kym spravili nieco take ako synchro cez iTunes :)

baltazar
    Účastník

:) a v pripade ze uzivas jeden aparat na viacerych desk ci laptopoch?

raul
    Moderátor

Tak to je druha vec… Iba jeden pocitac… Alebo by si musel mat na oboch identicke veci…

Pajlo
    Účastník

zRicky: neni v tom ziadny problem. Dokonca ja to mam tak ze prvy iPhone mam synchronizovany s notebookom. A na druhom iPhone mam hudbu synchronizovanu so stolnym pocitacom, a aplikacie v nom tiez s notebookom – nemusim aplikacie kupovan dvakrat ;-).

raul
    Moderátor

Ale to si odpovedal na inu otazku :D

xRiCky
    Účastník

Tak neviem ci to robi iba mne ale ked synchronizujem 2 iPhony ta sa mi vzdy pomiesaju aplikacie vzdy podla toho posledneho telefonu mi do toho druheho nahadze tie iste aplikacie.

tomasno1
    Účastník

ja synchronizujem 2 iPhony (moj a frajerkin) a ide to uplne v pohode. obaja mame ine aplikacie (samozrejme, ze aj tie co mam ja a aj tie co ma frajerka su v iTunes), ine playlisty, podcasty atd.

Skor by som mal opacny problem, pojdem prec na 3 mesiace a chcem nastavit aby sa ten frajerkin iPhone mohol synchronizovat aj s jej iTunes, ale tak aby sa jej nevymazalo nic z jej iPhonu co som jej dal teraz.

raul
    Moderátor

xRicky: hej, to sa stava aj mne… ale ide o to, ze si musis dat na manual… Viem co myslis a tiez ma to hnevalo…

Teda co si ja stiahnem cez appstore na iphone sa automaticky po synchro nahodi aj na druhy…

xRiCky
    Účastník

Presne to som myslel. Takze mam odskrtnut Automaticku synchronizaciu a zaskrtnut Manually Manage Music and Videos ??

Rass
    Blokovaný

Mne sa nepaci ze mozes ipod/iphone sync s jednym pocitacom !!! :( mali by to zmeni a mal by si si „autorizovat “ pocuitac cez itunes store ucet ze je vhodny na synchro. Mali by tak dat aspon na 5 pocitacov..V dnsnej doma ma clovek bezne doma jeden aj 2 pocitace. Jeden notebook + mozno firemny a este dajme tomu v robote.. prosto aby sa to vsetko nevymazalo ale vedel si si tam dat veci trebars s 3 abo 5 zdrojov. nabudem predca kvoli tomu aby som mohol na cestach synchronizovat iphone mal v booku 16 gb hudby kvoly iphone .. je to blbost.. takysto mat zalohu hudby v ipode.. je zbytoccne ju mat v macu…a podoben…

raul
    Moderátor

snad casom…

tomasno1
    Účastník

to Rass: zdielam tvoje pocity…

magero
    Účastník

Cafte, ja mam taku otazocku, mam iphone, chystam sa kupit na iStore navig. soft od fy. sygic. A teraz to pride.
    Iphone sa mi pokazi.. dajme tomu totalka, kupim si novy, budem si potom musiet znovu kupit vsetky softy co som si kupil v iStore? Dik za pomoc.

hatto
    Účastník

ahojte,
    kamarat mi dal aby som mu jb iphone. ako zabezpecim ze mu tam hodim presne rovnaky obsah ako mal? jasne, backupol som, applikacie som „transferol“ alebo co s hudbou a fotkami? synchronizovat sa mi neda, kedze to by mu prepisalo vecami s mojho iphonu.

a dakujem ze si odpustite komenty googli alebo hladaj na fore, lebo to robim uz dobre 2 hodiny, ale cas tlaci…

Hurfo
    Účastník

magero: Ked si kupis aplikaciu mas narok ju naistalovat na 5 iOS zariadeni (vramci rodiny) ked zariadenie stratis tak ho odhlasis a mas zase 5 licencii. Cize platit za program 2 krat nebudes. Hlavne nestrat konto.

to hatto: Sprav backup telefonu. Pripojis na iTunes kliknes pravym na phone a das BACKup potom sprav jailbreak a po nom daj restore from Backup a vyber kamosov mobil zo zoznamu zaloh.

PS: obe temy nepatria do vlakna.

o2iPhone
    Účastník

Pridám sa s otázkou a nebudem vytvárať novú tému.

Mám 4 a chcem kúpiť 4S manželke. Oživím ju cez môj iTunes a potom čo sa bude diať keď budeme dva iPhony synchronizovať cez jeden iTunes?

Možno blbá otázka ale nechcem aby sa nám „miešali“ aplikácie navzájom.

Ď za odpovede.

sleepwalk3r
    Účastník

nestane sa nic.. mozes syncovat aj 20 zariadeni. Kazde si nastavis osobitne co a ako sa ma synchronizovat..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.