iTunes 9 – Home Sharing PC (Windows XP) a Mac (Leopard)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iTunes 9 – Home Sharing PC (Windows XP) a Mac (Leopard)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Penčo
    Účastník (Participant)

Zdravím, prosím o radu.
    Na jednom počítači mám nainštalovaný Windows XP a na booku mám Mac OS X Leopard (10.5.7), na oboch je iTunes 9. Tiež je povolený Home Sharing, obidva iTunes sú autorizované na jeden a rovnaký účet… a môj problém? Z Leoparda môžem vidieť Library ktorú mi sharuje Windows XP a tiež môžem streamovať, a aj kopírovať, ALE. Z Windowsu XP na ktorom je iTunes NEVIDÍM žiadnu knižnicu, takže z Maca vidím knižnicu ktorú mi zdiela Windows XP ale z Windowsu XP nevidím žiadnu knižnicu teda tú ktorú by som chcel vidieť čo mi zdiela Mac. A skúšal som ešte na Windows Vista cez notebook a ten videl knižnicu ktorú zdiela môj Book… takže vedel by niekto poradiť ako nato? Vopred Ďakujem za skorú odpoveď

Mano5
    Účastník (Participant)

Je to vo Viste. Ta vidi na Mac disky. XP nevidia.

Penčo
    Účastník (Participant)

Myslel som si. A nieje nejaký program alebo niečo čím by XP mohlo vidieť Mac disky?

raul
    Moderátor

skus macdrive…

Penčo
    Účastník (Participant)

Díky, na to som zabudol, idem vyskúšať :) potom napíšem či to ide… :)

Penčo
    Účastník (Participant)

Tak už to ide aj na cez XP na Mac… :) ale neviem čím presne to bude. Pretože nainštaloval som aj MacDrive, ale vtedy to ešte nešlo, tak som povolil Sharovanie v Macu lebo tam som to povolené nemal, a už to ide :). No ale neviem ako to teda bude, keď Vista nepotrebovala mať v Macu povolené sharovanie nato aby videla cez iTunes moju library, no asi tak všetko, takže ide to aj cez XP :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.