- Toto téma obsahuje 30 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 11 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iTunes – 10 miliárd stiahnutí apps
Čo myslíte. Kedy (ktorý deň) sa dostaneme k tomuto číslu? http://www.apple.com/itunes/10-billion-app-countdown/
dva tyzdne, alebo, 1. februara, nech je to take magicke cislo :)
Za 3-4 tyzdne.
to naozaj podla skutocnosti odpočitava ?
Samozrejme, čo si si myslel? :D
tak neviem :D ale normálne neverím..jak to ide…tykks:D
Tak ide to dosť rýchlo, ale zober si koľko ľudí na svete má iPhony, iPody a iPady a tak sa mi to zdá celkom v pohode :)
cca 8 milionov za den…
To sa dá :D Stane sa len, že ja za deň stiahnem aj 20 apps :D
Lol 20 ja za cely rok nestiahnem (spoplatnenu) app alebo hru bo nemam kreditku xD skoda no a oco mi svoju neda :d
to ani pripočítavať nestíha :D podla mna…teda ak sa počita celo svetovo…ty kks :
Nechaj si zobrazenu tu stranku a odpoj si inet… Veselo roluje dalej takze takze to budu tazko realne cisla
eraserv6: Určite to nie je reálne meranie. Ale majú asi veľmi ľahko vypočítané koľko stiahutí môžu pridať za deň podľa stiahnutí a je to tam :)
macblogger, noták, myslel som si, že ovládaš matiku a základné výpočty :-))
nie je veľmi ťažké vypočítať kedy to cca dojde do 10 mld.
Tak koľko odhaduješ ty ? Kedy príde to štastné číslo. 10mld ? :)
Moj odhad z brucha…
môj skromný výpočet si nechám pre seba, ale myslím, že keď som to rátal pred 2 dňami, vyšlo to 13,3 alebo 13,7 alebo cca 15 dní proste…
to je podla mna vela…do dvoch tyzdnov podla mna
10mld bude o 1 sekundu skor ako stiahnem nejaku aplikaciu ja :-)))
na českom fóre som čítal že to platí iba pre niektoré krajini…(tá výhra) platí to aj pre nás ?…tam som sa odpovede nedočítal :/