I:Reklamácia Iphone 4 8gb Telekom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes I:Reklamácia Iphone 4 8gb Telekom

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94463
    EXE
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    pokazilo sa mi na mojom iPhone 4 mute tlačidlo. Proste reagovalo si ako sa mu zachce a nakoniec úplne prestalo fungovať. Telefón mi nikdy nepadol na zem, nebol utopený ani nič podobné. Je v záruke ešte 4 mesiace tak teda som ho dal reklamovať. Keďže som ale telefón kupoval 3 mesačný od niekoho z bazosu tak som sa zabudol opýtať(resp. som si to neuvedomil) že iPhone môže byť na paušál. A tak to aj bolo ako mi povedal predajca v Telekome.

    Ide o to že viem ako to chodí pri reklamácií iPhonov ak sú tie znaky či bol utopený v poriadku, sú biele a je nejaká hw chyba, tak vačšinou menia iPhone kus za kus.

    Moja otázke spočíva v tom ako sa to bude riešiť keďže mám Iphone 4g 8gb, ktorý sa už v Telekome nepredáva a viem že ho dávali za 9€ k najmenšiemu paušálu aby ho dopredali. Predajca v telekome mi povedal že sa kludne môže stať že sa vrátia peniaze, ktoré by sa ale teda vrátili tomu, kto u nich telefón kupoval a na neho ja už kontakt samozrejme nemám.

    Nemáte s tým niekto skúsenosť? Bol by som vďačný za každú info. ĎAKUJEM!

    #356586
    Zpstyle
    Účastník (Participant)

    Ak si 2 majitel skus zistit v telekome na koho je pausal podla imei a nasledne skus kontaktovat danu osobu

    #356589
    EXE
    Účastník (Participant)

    To som ako prvé chcel spraviť, ale v Telekome mi nemôžu(aspoň tak mi to pvoedal predajca), povedať na koho je ten telefón, resp. zmluva.

    #356596
    Zpstyle
    Účastník (Participant)

    Ja tam sice poznam cloveka cite mne vedel povedat, no myslim ze je to cele o tom ku akeku cloveku dojdes v telekome pretoze niektorym sa chce a niektorym nie :) ma stym vela skusenosti ze vela veci sa nedalo no ked som prisiel na niekym inym zaujimavo to slo :D

    #356597
    EXE
    Účastník (Participant)

    Tiež si to myslím. Skôr ma zaujíma či to radšej vymenia za novší model ako zrušiť zmluvu…. Uvidíme, nakoniec to možno ani neuznajú, aj to sa môže stať :D

    #356607
    EXE
    Účastník (Participant)

    keby niekto nieco vedel este k teme budem rad ked sa vyjadri…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.