iPod vs iPhone

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54987
    moootah
    Účastník (Participant)

    Nazdar, môj kamarát sa koncom októbra vracia z USA a môže mi tam kúpiť iPod. Mám záujem o iPod Video 80 GB, ktorý by na naše vyšiel okolo 9 000 Sk,-. Ale napadlo ma, že ani ten iPhone nie je zlý. Medzi iPod Video 80 Gb a iPhone 8 GB je rozdiel ibva 7 000 Sk,- ale mám tam zato mnoho vecí navyše. A 8 Gb na nejaké tie klipy a pesničky predsa stačí. Obávam sa v prípade iPod-u toho, že by k tak dlho očakávaným up-datom u iPod-ov neprišlo, ale stalo sa tak pár dní po kúpe iPod-u. A to by dobré vôbec nebolo. Čo hovoríte nato? iPod vs iPhone. Čo je lepšie a výhodnejšie.

    Dík

    #109538
    mato63
    Účastník (Participant)

    No,kedze sa da uz iPhone odblokovat a dat hocijaka simka,iPhone,ale este musis pocitat nejake investicie…bude to viac ako 7000 korun.;)

    #109539
    Kiko
    Účastník (Participant)

    No ale ako telefon sa predsa este pouzivat neda, ale bo som prisiel o nieaku informaciu?
    Moj nazor je ze za tych 16000 Sk si budes moc dobre vybrat aj s novych iPodou u nas. iPod s dotykovim displayom nebude snat o nic drachsi, snad s rovnakymi funciami ako iPhone a asi aj s Vacsou kapacitou. Ak vobec nieaky bude :)

    #109540
    mato63
    Účastník (Participant)

    Da sa pouzivat. ;) Uz ano,je vela web stranok na jeho unlock.

    #109541
    moootah
    Účastník (Participant)

    To hej, ale máš tam wi-fi, správu fotiek, a iné funkcie, ktoré iPod nemá a asi mať nebude. A vôbec sa nevie či nový iPod bude mať dotykový display. Všetko sú to iba tipy. Podľa mňa v tom update bude nová veľkosť a flash. Možno (ale to pochybujem) bude väčší display.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.