iPod versus Zune

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPod versus Zune

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54824
    Gato
    Účastník (Participant)

    Priatelia, zrejme uz viete, no nebolo to este masovo publikovane na tomto fore. Kliknite na http://www.zunescene.com/. Microsoft sa opat snazi niekoho prekonat, avsak opat hlavnou jeho charakteristikou je nevytvarat nove mety a standardy (teda prekonvat sameho seba), ale je tu zase genialna schopnost prekonavat niekoho ineho. Pripada mi to ako vyckavanie na to co kto vymysli (v tomto pripade je to iPod alebo OS X) a potom sa o niekolko rokov spamata a snazi sa ho prekonat (Windows Vista je dalsi uplne ukazkovy priklad – okopceny vzhlad Mac OS X ale ma este viac light shines a shadows, nieco na sposob: “vy ste to spravili sexi, co fici, tak mi to spravime ako uplne porno:)” V tomto pripade mp3 prehravaca ide o snahu prekonat cenou a velkym dispejom, pripadne wifi pripojenim na pocitac (ved na co kabel). Kua, kedy uz nieco Microsoft vymysli sam a bude schopny si drzat vlastnu identitu a liderstvo pomocou inovativnosti a tribalizmu. Inak cela ta stranka je v duchu velkeho boja proti iPodu, co mi vobec nie je sympaticke, ale ak to berieme s nadhladom, tak je to len marketingovy tah ako zaujat a podporit zaujem o vlastny produkt. Inak ten prehravac fakt nemusi byt zly, ma velky display (bohvie ako je to naozaj s baterkou), urcite uzasne komunikuje s Windows Vista a hlavne je lacnejsi.. :) trebalo by ho zobrat do ruky a poriadne mu dat zabrat a otestovat ci ma taky userfiendly interface.. :)) tak pobavte sa aspon na obsahu websitu, ked ten webdizaj je taky zly.. mier a nadhlad applovski sektari))
    P.S.: no dobre, MS vymyslel internet, no a co, bolo by mi rovnako dobre a kludnejsie na svete.. :))

    #108869
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Gato: to cele je ok .. len mi prosim ta vysvetli jednu vec, kde si dosiel na to, ze M$ vymyslel internet ? :) Lebo keby to bola pravda, tak este ani dnes by sme nevedeli, co je to mail a co je to web stranka.

    #108873
    jurosik
    Účastník (Participant)

    nepchapem, ze vobec maju tu drzost tie dva pristroje porovnavat, ved ten zune vyzera ako z roku 95, a ta stranka tak isto…

    a akoze k tomu vzniku internetu, DoNaLd to vystihol… http://sk.wikipedia.org/wiki/Internet

    #108892
    Gato
    Účastník (Participant)

    Ok, bol to asi splech do tmy, ale bral som to ako fakt, pretoze si horlivej diskusii s uzivatelmi windowsu to bolo prezentovane ako argument, ktory som az doteraz nevedel vyvratit. Dakujem. Jurosik: neviem presne, co cele je ok, ci ok dobre a ci zle.. :)

    #108898
    jurosik
    Účastník (Participant)

    ja tej tvojej polemike o “ok” nerozumiem, ale ako argument do diskusie ti staci jedina vec… dizajn tych dvoch pristrojov, to je dost silny argument.

    #108953
    Sašiko
    Účastník (Participant)

    Mily Gato,
    tvoj prispevok do tohto elegantneho a kultivovaneho fora zavana neznasanlivostou a neochotou akceptovat konkurencny boj, ktory je hybnou silou svetoveho pokroku. Tvoje argumenty su mylne a nezakladaju sa na pravde. V prvom rade, mily Gato, by si si mal overit fakty ako napriklad cena Zune, ktora je presne taka ako cena iPodu s rovnakou kapacitou a nie nizsia, ako uvadzas. Ano, stranka o ktorej pises je, jednoducho povedane, skareda, no ani po dlhsej dobe prezerania (urcite dlhsej, aku si tomu venoval ty) som na nej nenasla nic, co by potvrdzovalo, ze je citujem ta “v duchu velkeho boja proti iPodu”. Okrem toho, kde si vzal, ze internet je dielom Microsoftu? Cely tvoj prispevok je ukazkou neochoty tolerovat existenciu inych znaciek ako tych, ktore si na svoje produkty davaju obrazky ovocia. A mily Gato, ako mozes porovnavat user interface tychto dvoch prehravacov, ked nevlastnis ani jeden z nich? A stavim sa ze aj tento prispevok si pisal na pocitaci, ktory nebol vyrobeny tvojou modlou – Applom. Ale inac ta lubim a posielam ti iPusu:X

    #108956
    jurosik
    Účastník (Participant)
    #108991
    Gato
    Účastník (Participant)

    Mile Sasiko, no vidim, ze nelenis a opat objahujes svojich.. :) ano som nuteny pouzivat iny system prace s pocitacom, pomaly a tazko si zvykam, no velmi dobre poznam principy resp. odlisnosti jednotlivych systemov, pocinajuc operacnym systemom v pocitaci, v mobiloch a preto si dovolujem odhadovat rovnaku logiku pre zune.. Na margo musim poznamenat, ze preto chodim tak neskoro spavat, lebo praca s windowsom zabera viacej casu ako praca s macom, a vlastne preto nesexujeme spolu ako by si si predstavovala.. :)) A aka intoleracia voci inym znackam? Ak myslis voci MS tak ano, ale to nie su ine znacky, to je MS.. No vsak aj v tvojej reakcii citim isty odpor k “inym” znackam, avsak na rozdiel od Teba som vyskusal obe a pracujem s oboma, preto nechapem preco odmietas nieco co si neskusila a oznacujes to sektou pod logom ovocia..

    #108992
    Gato
    Účastník (Participant)

    DoNaLd (to nepatrilo jurosikovi): dodatocne, nepochopil som to, ze: cele je to ok. Neviem ci ok, znamena dobre alebo znamena zle.. Ani som nepochopil co je to “cele”. Zrejme nepochopis ani teraz, tak napis.. :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.