iPod touch update chyba 3001

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPod touch update chyba 3001

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Rooman
    Účastník (Participant)

Zdravím vás, pri snahe updatovať iPod touch 2G na nový OS 3.1.1 mi nabehne chyba 3001. aktuálne používam OS 3.0 (itunes mám nanovší 9.0). už som hľadal na všeliakých fórach, ale k tomuto problému tam je akurát to, že vraj update nefunguje pod Win XP (je to ale písané o chybe pri update iPhone). má niekto s týmto problémom skúsenosť + riešenie? vďaka za pomoc

Aleks
    Moderátor

Včera sa mi dostal do rúk takýto iPod. Predpokladám, že je teraz spadnutý do Recovery módu (logo iTunes). Moje riešenie bolo: pripojiť do počítača, vypnúť iTunes a iTunes helper (aj keď toto možno nie je potrebné) vypnúť iPod a potom ho dostať do DFU (3 sekundy power, 10 sekúnd home+power, 10 sekúnd home), potom išiel restornuť bez erroru.

Rooman
    Účastník (Participant)

Hmm, práveže nie je v Recovery móde, funguje normálne až na ten update, ktorý je nemožný… Takže myslíš, že by som mal miesto update restornúť na najnovší OS? nerád by som ho totižto ,,znepojazdnil“ mojími ,,odbornými“ pokusmi… ale inak vďaka za radu, ak by sa dostal do recovery…

Aleks
    Moderátor

Aha. V taktomto prípade je to na tebe, môžeš skúsiť restornuť, ak by ten restore nevyšiel budeš musieť restornuť cez DFU :) Pochybujem, že by si ho úplne „znepojazdnil“…

uniqat
    Účastník (Participant)

Aj mne sa to stalo.. co s tym.. co je to DFU neviem co s nim mam robit.. pomoc.. :( nejde s tym nic robit.. :( nejde ani vratit spat cez itunes :( poradte..

uniqat
    Účastník (Participant)

nieco som urobil a uz nejde ani zapnut :(

uniqat
    Účastník (Participant)

To mi tu nikto nevie pomoct?

rony
    Účastník (Participant)

ked nevies, co si urobil, ako to mame vediet my? :-)

Aleks
    Moderátor

„3 sekundy power, 10 sekúnd home+power, 10 sekúnd home“

adamek
    Účastník (Participant)

pls pomozte mi tiez sa mi stalo ze som aktualizovaval na 3.1 este som si zan aj zaplatil a tiez mi to vypuisuje chybu 3001.aj som ho skusal cez DFU a potom restornut a stale mi to vypisuje.co stym???pomooooc

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.