Ipod Socks

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57060
    Anonymný
    Neaktívny

    Co si myslite o tychto ochrannych ponozkach na ipod a ich cennach??podla mna tu to je u nas na Slovensku o doost hodne predrazene,ale veru tak ze sa nikdo nehanbi..Tu si mozte spravit vlastny usudok,kolko ma to balenie ponoziek cele dokopy vyrobnu hodnotu(ta je samozrejme este nizsia lebo aj predajca musi daco predsa zarobit)..Origos sa daju na ebay zohnat za 1.95 GBP co je realna cena tohto balenia..S postovnym poistene sem na Slovensko ma to vide v prepocte na cca 305 slovenskych korun.Samozrejme ze sa tu predavaju aj faky z hong kongu(treba si poriadne vsimnut farby,hlavne zelenu) ale tie okolo 1,5 az 2 GBP su origos..Tak sa pytam ako to ze u nas sa predavaju za nehoraznych 1190 slovenskych korun…A nech mi nikto nehovori ze ved treba pripocitat taku dan a onaku,clo,diety a neviemjaco pretoze ked to dokaze predat ten buran z ebayu do 300skk a este mat z toho zisk tak potom…u nas tu je uz vazne kocurkovo a ludia uz nevedia co maju od dobroty pytat za veci!Ako minule ked som si bol pozerat nike air max 360 a predavacka mi zasolila ze po zlacneni stoja 5000 skk…A pritom na ebay si ich mozem kupit cisto nove s postovnym za 2000skk.Tak sa tu naskyta otazka..Kde to do pekla zijeme???

    link:
    http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=iphone+sock

    #121356
    Mirec
    Účastník (Participant)

    Cena za cele balenie je nenormalna. Dat 1200,- za 6 ponoziek, tak tomu hovorim luxus. Mne sa cca pred 2 rokmi (vtedy stali tak isto) podarilo kupit jeden kus na moj ipod mini za 250,- a to bol kauf. Ale niet sa comu cudovat, za USB kabel na pripojenie ipodu s pocitacom si zapytaju 730,-… to uz musia byt asi zlate konektory, alebo co. Je zaujimave, ze ceny apple pocitacov idu smerom dole, ale prislusenstvo si stale drzi svoj “vysoky nadstandard”.

    #121366
    JakubR
    Účastník (Participant)

    Cena 1100 SK je taka aku si ju urcia Ąpple a dodavatelia, prepacte ze sa vam nepaci. U operatorov stoji jedna posrana ponozka 250SK s to sa nikomu nezda vela. 250×6=1500, hmm? A u nas v obchode boli pokusy predavat ich aj kusovo, ale kazdy si vie predstavit ako to dopadlo. Zacali sa nam kopit ruzove a sede ponozky s ktorymi sme nemali co robit.

    P.S.: Nezamyslal si sa nad tym, ze ten buran z ebayu ich mal asi kradnute ked ich predava za 300 korun? Hmm?

    #121396
    DSL_78
    Účastník (Participant)

    preco by mali byt kradnute? tych ,,buranov” su stovky a vacsina tych ,,buranov” su oficialne ebay shopy. takze tak.

    #121397
    Aleks
    Moderátor

    Videl som falošné ponožky, nerozoznáš ich od originálov. Hento originály určite niesú.
    Nechcem tým povedať, že falošné netreba kupovať, ale prestante všetci už s tým zderstvom, keď vôbec neviete aké su pomery.

    #121836
    mags
    Účastník (Participant)

    nic v zlom hasan, ale pozrel som si link na e-bay, a asi je to tak, ze to nieje kradnute, ale je to poriadny fake – riadny fake. Ja mam doma tiez ipod ponozky a ako prve maju zvanoka viditelne prisitu latkovu vysacku, na ktorej je z jednej strany jablko a z druhej iPod *napisane*. Po druhe farba zelenej nesedi s mojou zelenou *horny pas je jablckovej zelenej*, ale to moze byt aj monitorom. Okrem ineho to zositie ponozky na spodnej strane to je riadne odflaknute. Vies moze to byt aj s ciny, niaky kseft velkeho mnozstva, ved tam sa to vsetko vyraba.

    E-bay nieje zly, ale je to rizikovy obchod, je tam viac ako 50% podvodnikov, boli uz na to tocetene aj relacie na prosieben, vox, teda nemeckych programoch a bolo toho teda dost.

    To aku ma cenu apple je jeho cena, aj chleba v obchode stoji 30skk, hoci vyrobna cena je 10skk, proste obchod je obchod, a zadarmo nieje nic. A ak chces setrit naozaj radsej si to daj doviezt o niakeho znameho z nemecka, rakuska alebo francuzska tam ta to vide za 900skk.

    #121838
    mags
    Účastník (Participant)
    #121852
    Hector55
    Účastník (Participant)

    uf, tie farby sa mi zdaju byt uplne ine ako na mojich… a kde su tie stitky s jablckom? podla mna fake.

    #121856
    mags
    Účastník (Participant)

    niektore fake maju aj stitok, no tie na tom linku *odkaz na ebay* su dokonca bez neho, ak chcete
    pozrite si video z youtube

    ako rozoznat fake a original : http://www.youtube.com/watch?v=vhGwQ4kGBqk

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.