iPod nejde restore 1611

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPod nejde restore 1611

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    addamz
    Účastník (Participant)

Caute. Doma som nasiel iPod touch asi 1g, zo zadu je kovovy 16GB. Kedysi som ho vyhral, ale nejako som nan zabudol. To je vsak jedno. Chcel som ho zapnut, nic. Pichol som ho do USB, zapol iTunes a napisalo ze naslo iPod a treba restore. OK dal som, bum chyba „An unknown error occurred (1611)“ . Pozeral som po nete a nenasiel som nic uzitocne, kraviny ako zmenit USB, restartnut komp a podobne som skusal. Skusal som aj iTunes na WIN 7 nic, na OS X tiez to iste. Nevie niekto nahodou ci je sanca to dat dokopy? Je mi to luto, este ma folie na sebe. Este jedna vec, niekedy skoci do DFU ale nesvieti display, proste akoby bez podsvietenia.

poper
    Účastník (Participant)

skus dat do opravy

addamz
    Účastník (Participant)

Uz nema zaruku takze neviem ci to ma vyznam. Len som nasssss. koli tomu ze je absolutne nepouzivany, komplet folie, krabica vsetko.

poper
    Účastník (Participant)

predas?

addamz
    Účastník (Participant)

No radsej by som to rozbehal, alebo zaplatit za rozbehanie. A keby, kolko das?

termix
    Účastník (Participant)

Ak predas, tak daj cenu prosim ta :)

poper
    Účastník (Participant)

ako nie mne. len tak, sa pytam

termix
    Účastník (Participant)

To ja len ze keby ti mal zostat lezat v sufliku, tak ho radsej kupim :) Ale ak ho chces rozbehat, tak drzim palce :)

raviola
    Účastník (Participant)
    addamz
    Účastník (Participant)

raviola toto mi moc nepomoze, to je na iphone a downgrade zo 4.0 tuto bude este nejaky predpotopny FW. Ak by niekto vedel ako na to, alebo to rozhybe rad zaplatim.

lukiboy
    Účastník (Participant)

Hmm, ked by aj ja som mal takto po suflikoch pozabudane, zafoliovane, iPody. Aky pan by som bol?

Peko00001
    Účastník (Participant)

skusal si aj hard reset, pripadne ho dostat do dfu modu?

addamz
    Účastník (Participant)

lukiboy: uz som cakal ktory tu zacne mat pripomienky. je to snad moja vec co s nim urobim a ci ho budem pouzivat.

Peko: skusal som drzat power a home, preblikol display a potom uz nic. do DFU sa mi ho nepodarilo dostat, mozno robim nieco zle.

lukiboy
    Účastník (Participant)

2addamz: Sa hned neoduvaj. Maj ho aj v krabicke na policke, aby si sa na nu pozeral, ako je pekna. Ked by si ho aspon den pouzival, zistil by si, ze je najaky pokapaty a mohol by si ho este pocas zaruky zreklamovat => podobny problem by si neriesil. Tot moj nazor.

Enter DFU mode:

Ak sa nenahodi, je off a mas hold smolu :) ;)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.