iPod Classic – iPod nano … kde ich dostat ? aby to bolo cim lacejsie …

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPod Classic – iPod nano … kde ich dostat ? aby to bolo cim lacejsie …

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55450
    Anonymný
    Neaktívny

    Dobry den,
    Chcem sa opytat ci mi predsa radite iPod Classic ked nan boli tolko staznostu ohladom krytu baterky atd …. nebol by lepsi iPod nano ? (stym ze by bol 8GB) Sice ma o par hodin nano horsiu vydrzl ale naozaj neviem :)
    P.s. este sa chcem opytat na Cowon iAudio D2 ze vraj je tiez dobry aj ked to nie je vyrobok apple :)
    inac na tomto multifunkcnom blogu a fore su zauimave a poucne veci dakujem :)

    #111593
    Hanka
    Účastník (Participant)

    iPod classic som si zakúpila prakticky hneď po tom, ako sa začal predávať u nás a nemám s ním žiadne problémy. Čo sa krytu batérie týka alebo batérie ako takej, tá vydrží cca dva roky a myslím si, že dovtedy sa záležitosť vyrieši a určite ju nemusíš riešiť teraz (okrem iného, je to síce len môj predpoklad, ale je možné, že iPod nano má kryt podobný, keďže materiály sú totožné – ale je to len dohad). Výdrž batérie je samozrejme podmienená používaním iPodu; ak sa človek neustále hrá s CoverFlow a pozerá videá, je samozrejme kratšia, ale na prehrávanie hudby vydrží hrať jeden a pol dňa (podľa stránky iLounge).

    Medzi iPodom classic a nano je jeden zásadný rozdiel – kapacita. iPod classic odporúčam v prípade veľkého “objemu” hudby, videí, podcastov a pod. Nano je však omnoho menší a ľahší a ak má človek záľubu v behaní, je to jediný z iPodov, ktorý podporuje Nike+ kit. Jeho kapacita je však mnohonásobne menšia a tiež za zváženie stojí to, že cenový rozdiel medzi 8GB nanom a 80GB iPodom classic je zhruba len 2000 SKK.

    Na Cowon iAudio D2 sa vyjadriť neviem, ale iPody môžem len odporučiť. Čo sa ceny a jej výšky týka, tá je prakticky všade rovnaká, vlastne neviem o rozdielnych cenách v predajniach. Odporúčam však kúpu u autorizovaných Apple predajcov.

    #111598
    Anonymný
    Neaktívny

    Dakujem Hanka :) Presvedcila si ma ze treba zobrat iPod ! Teraz idem porozmyslat ci to nie je prilis vela tych 80GB ale cim viac pamete tym viac pesniciek a ja som si isty ze to bude rychlo plne :) Este raz sa chcem podakovat :)

    Este som chcel dodat ze iPod Classic sa mi zda priliz belky do ruky :) Ak mam povedat pravdu na nano je naozaj velky display a na video je o 0.5″ vetsi ale rozmery su odost vetsie :) A iPod nano sa mi zda ako velmi rozumna kupa kedze mam asi 2-4GB hudby a moc to na videa nieje :)

    #111601
    sotik
    Účastník (Participant)

    Jeste vemte v potaz velikost jednotlivych prehravacu.. Prece jen Nano strcite vsude a s Classicem to uz nebude tak “lehke”.. A s Classicem se taky neda moc behat (pro me zasadni vec).. Ovsem kdyz na druhou stranu date 80GB/160GB hardisk.. Kazdopadne to tu uz, ale psala Hanka.. Ta kapacita tam dela opravdu hodne, z vlastni zkusenosti vim, ze me nebavi kazdou chvili synchronizovat muj Shuffle, taky ho mam ciste jen na beh a do mist kam se mi nechce tahat “velka krabice”. Ja myslim, ze je lepsi volba si koupit Classica ovsem za podminky, ze hodlate rozsirit svou hudebni a filmovou knihovnu – potom litovat nebudete, za to rucim.. Jinak je to opravdu “zbytecna ztrata penez”, k cemu kupovat neco co plne nevyuziji?

    Jeste kde je nakoupit? Autorizovane obchody jsou fajn.. Nabizeji 2 rocni zaruku a o cca 1500 – 2000 Kč vyssi cenu nez nabizejí lidé iPody na netu (fóra, Aukro…) dovezených vesměs z USA/JPN ovsem jen s jednoletou zarukou. Ptam se: “Neni lepsi pak tyto penize investovat treba do koupi prislusenstvi nebo kvalitnich sluchatek?”

    Preji stastny vyber.. ;o)

    #111602
    Anonymný
    Neaktívny

    Dakujem sotik asi si zoberem predsa ten Classic :)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.