iPod Classic HDD problem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPod Classic HDD problem

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #55339
    elminno
    Účastník (Participant)

    Chcel by som poprosit vsetkych stastnych majitelov ipodov classic 80GB ci by mi pomohli vyriesit jeden mozny problem s mojim ipodom. Ide o to, ze pri pouzivani ipodu, ked prave nemam v usiach sluchadla, napriklad pri prezerani fotografii, zretelne pocujem cinnost harddisku, su to take klasicke zvuky ake mozno poznate, ak pouzivate externe harddisky. Z doveryhodneho zdroja som sa vsak dozvedel, ze by taketo zvuky z ipodu nemali byt pocutelne a ak su, tak to moze znamenat, ze je harddisk chybny a mohol by v buducnosti prestat pracovat uplne. Ja si pocutelnost prace hdd vysvetlujem tym, ze nove ipody maju len tenke hlinnikove telo, cez ktore je prste zvuk vnutornej mechaniky lepsie pocut, ako cez starsie hrube plastove tela. Mal som predtym ipod 4.generacie 20GB s clickwheel a nikdy som si takeo zvuky nevsimol… Druhou moznostou moze byt to, ze mam zaplnenych skoro 60GB pamate a ipod jednoducho nestiha zapisovat a citat z cache pamate….No a potom je zu este ta moznost, je je moj hdd ozaj chybny, comu by som bol nerad…
    Preto Vas chcem poprosit, ci by ste v nejakej tichej miestnosti, alebo tak podobne, vyskusali Vas ipod, ci tiez pocujete cinnost harddisku. U mna sa disk rozbieha najma ked ipod doplna obrazky do coverflow, alebo ked rychlo prechadzam skladbami, fotkami a podobne… Vdaka za pomoc vsetkym ochotnym.

    #110964
    Hack2er
    Účastník (Participant)

    Tak zalezi od toho co je hlasite. Na mojom iPode ked rychlo prechadzam fotografiami alebo skladba mi tiez trosilinku pocut zvuk disku ale to je normalne.

    #110986
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Činnosť harddisku počujem aj ja, ale nie badateľné a obnormálne. Len vo veľmi tichom prostredí, v hluku len cítim jeho činnosť, ak ho mám v ruke, ale to je samozrejme normálne. Skús ísť do predajne, kde si iPod kúpil, opýtaj sa na detaily a poraď sa s predajcom. Ak naozaj ide o problém, máš dvojročnú záruku a iPod Ti vymenia.

    #111012
    elminno
    Účastník (Participant)

    Tak fajn, lebo pisal som si s par ludmi z ameriky a oni mi tvrdia, ze ho mam urcite chybny, ked citim mierne vybracie, alebo pocujem tocenie HDD….ale ak to pocujes aj Ty, tak to bude asi ok. Neviem ako u Teba, ale ja konkretne pocujem zaciatok cinnosti disku, potom tichsie tocenie a nakoniec opat trocha hlasnejsie kliknutie, ako sa disk zastavuje. Problem je trochu v tom, ze moj iPod bol kupovany v amerike a mam len doklad o doruceni, neviem ci mi to staci na reklamaciu, ale malo by…medzinarodna zaruka ale potom plati len rok myslim… Kazdopadne urcite skusim este nejake ine kusy vyskusat. Predtym som mal 4. generaciu 20GB s BW displejom a ziadne podobne zvuky som nezaznamenal…asi zato, ze tam neboli artoworky. Kazdopadne, vdaka za pomoc :o)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.