ipod a iny pocitac

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56912
    miska007
    Účastník (Participant)

    Prosim vas ak mam ipod a napojim ho na druhy pocitac tak sa mi automaticky vymazu vsetky moje pesnicky a nahraju sa tam tie co ma ten druhy pocitac?? dufam ze sa to da nejako inak urobit…..ak hej pomohol by mi niekto??dakujeeem moooc

    #120542
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Vypni automatickú synchronizáciu.

    #120544
    mrzo
    Účastník (Participant)

    urcite nevymazu – teda same od seba – ak ho nedas synchronizovat s tym druhym iTunes nemas sa coho bat

    #120550
    happy.hack3r
    Účastník (Participant)

    pokial mas ipod shuffle tak sa to moze stat…neviem od ktorej verzie itunes (7.5? – ale tiez je mozne ze rozhoduje verzia firmware na shuffle – nepamatam sa) ale shuffle je mozne synchronizovat iba s jednym itunes…kazdopadne ale itunes by o tom mal informovat, resp. by sa mal opytat ci ho chces vymazat a synchronizovat s itunes na tom druhom pc…ak nemas shuffle ale akykolvek iny ipod, tak staci vypnut automaticku synchronizaciu ipodu v iTunes na tom prvom pc a mozes ho pripajat aj k desiatim PC…ja si pripajam nano 2g a ipod classic k 2 PC a k macbook pro v pohode.

    #120553
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Nie je treba nic vypinat podla mna – co to vlastne je vypnut automaticku synchronizaciu ? Zapnut manualne spravovanie obsahu? Ak sa iPod pripoji k pocitacu kde nebol, tak iTunes maju defaultne vypnute vsetky synchronizacie a aj ked ich chcete zapnut tak vas upozorni ze to zmaze aktualny obsah v iPode a spyta sa ci to naozaj chcete… Bezne pripajam svoj iPod na druhe PC aj Mac kvoli nabijaniu a nikdy som nic nevypinal.

    #120560
    miska007
    Účastník (Participant)

    aha a ak by som chcela aby mi kamarat na JEHO pocitaci dal do mojho ipodu (80GB) pesnicky, cize iba pridal a nie vymalzal tak aj to sa da???

    #120561
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    stačí zaškrtnúť manually manage music on ipod alebo niečo v tom zmysle… ale potom musíš aj na svojom pridávať manuálne songy aj na jeho

    #120565
    happy.hack3r
    Účastník (Participant)

    tommy ma pravdu…mozes pridavat pesnicky na obidvoch pocitacoch potom. jedine co potrebujes, je pripojit na svojom kompe svoj ipod, kliknut nanho v itunes, a v zalozke ‘Summary’ (kto to vie ako to je v SK verzii? ;)) zapnut ‘Manually manage music and videos’ (manualne spravovat hudbu a videa) a mas to.

    mrzo: sry, mln ma poplietol a kto si ma pamatat ci sa vypina auto sync alebo zapina manualne synchronizovanie? ;)
    …btw, tym ze zapnes manualna spravovanie vypnes ‘automaticku synchronizaciu’ (http://www.apple.sk/slo/apple/software/ilife/itunes/auto.html) ktora je defaultna ;)))

    #120566
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 happy.hack3r – Defaultne je zrusene manualne spravovanie obsahu ale zaroven je aj vypnute synchronizovanie jednotlivych kategorii (Music, Video, Podcast…)

    2 miska007 – rataj potom ale stym ze aj ked si naladujes do iPodu hudbu z roznych pocitacov, Z iPodu ju uz cez iTunes nedostanes na ine (myslim ze existuju nejake programy ine co to dokazu ale nie som si isty co sa tyka novych modelov iPodov)

    #122261
    kobo
    Účastník (Participant)

    Ahojte
    Ja som si na ipod video 80GB vymenil display.pretože ten pred tym som praskol,podobne ako tuto kolega ejci.Problem je v tom ža ked som po vymene zapol ipod tak sa mi zobrazil napis:že mam pripojit ipod na počitač a restornut.Ked i pod pripojim na počitač a začnem restornovat i pod jedoducho vždy zamrzne a zakaždym ho musim restartovať a na počitači mi napiše že sa vyskytla neznama chyba 1418.Neviem čo s tym mam robit už som skusal vela možnosti.Keby mi niekto poradil ako mam i pod nnejako vymazať alebo s nim neičo uroiť aby išiel.

    #122408
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Však už mu poraďte niekto :-) .

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.