iPhoto & .Mac Sync

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPhoto & .Mac Sync

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56996
    elminno
    Účastník (Participant)

    Potreboval by som poradit so synchronizaciou iPhoto a .Mac uctu. Reklamoval som totiz moj MBP a z nepodstatnych dovodov som predtym z neho zmazal svoje udaje a data, vratane fotiek v iPhoto. Na .Mac som mal v tom case vytvorene 4 online galerie. Potom ako som dostal novy pocitac a prihlasil sa znova na .Mac, tak na webe zostali len dve zo spominanych galerii. V iPhoto sa ale z povodnych nenachadza, resp. nezobrazuje ani jedna. Tym padom neviem, ako tie zvysne dve, ktore na webe zostali, kontrolovat (doplnit, zmazat). Vie mi s tym niekto poradit?

    #121085
    elminno
    Účastník (Participant)

    Medzicasom som uz na to prisiel. Teraz ma este zaujima, co sa stane s fotkou, ked ju z iPhoto omylom vymazem stlacenim Backspace? Vymaze sa vobec? Da sa obnovit?

    #121128
    Aleks
    Moderátor

    Bude v iPhoto koši, úplne sa vymaže až potom, keď vysypeš iPhoto kôš.

    #121150
    elminno
    Účastník (Participant)

    Ok, vdaka

    #121159
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    elmino: mohl bys prosím napsat jak jsi vyřešil ten první problém? Docela mě to zajímá, jelikož se mi stalo to, že mi nějak zmizela jedna web galerie z iPhota, přitom na webu zůstala a vůbec jsem nepřišel na to jak tu galerii zase vratit do iPhota abych mohl fotky spravovat. Vyřešil jsem to smazáním galerie a opetovnym uploadem. Díky.

    #121172
    elminno
    Účastník (Participant)

    Vojtin: Jasne, v iPhoto treba ist do Preferences > Web Gallery > Check for new photos > Check now. Potom by sa Ti mali galerie znova objavit v iPhoto zlozke. Tie co sa mi vsak zmazali aj z webu sa mi obnovit nepodarilo, bolo ich treba znova uploadnut. Sice sa na webe objavili, ale zlozky boli prazdne…

    #121213
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    tohle jsem právě zkoušel a nic se nestalo…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.