iPhoto ’09

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iPhoto ’09

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    markuz
    Účastník (Participant)

danocoys: Ja viem, ze si to nemozem dat urobit v Apple, kedze na Slovensku nema priame zastupenie, avsak niekde som pocul, ze ten format vie spracovat niektore fotolaboratorium. Problem by to nemal byt, ved Apple nepouziva ziadnu vesmirnu techniku, staci kvalitna digitalna tlac a kvalitny papier. Len netusim, ktora firma by to mala byt. Preto by som privital, ak s tym ma niekto skusenosti.

mayoxy
    Účastník (Participant)

http://i.gizmodo.com/5141741/what-to-know-about-iphoto-09-face-detection-and-recognition

velmi dobry clanok. myslim si ze clovek ked bude chvilu robit s iphoto 09 sam pride na vsetky tieto veci co tam pisu, ale kto to este nema je dobre si to precitat. odpocuram.. take male zoznamenie s novymi funkciami

mato63
    Účastník (Participant)

danocoys, markuz, ono nie je to celkom pravda, to ze nema of. zastupenie,neznamena ze to sem neposielaju, ja som si dal tak urobit pohladnicu, posielaju to z Holandska, ako krajinu som zvolil Francuzsko,to preskrtlia dali Slovakia, pohladnica doma aj s obalkou a vsetkym.. :) krasa. No ak som dobre pochopil.

markuz
    Účastník (Participant)

mato63: To ze nemaju moznost vyberu krajiny Slovakia, tak z toho pre vacsinu ludi logicky vyplyva, ze to sem neposielaju. Ale zaujima ma teda ako ti to preskrtli? Pretoze nikde nevidim moznost pridat pre nich nejaku poznamku alebo text. Mimochodom, aj s dopravou su tie knihy relativne drahy spas, co pozeram. Kazda strana stoji cca. 1 euro. Pri 20 stranach je to s dovozom 35 eur.

raul
    Moderátor

moniqa: stromova struktura by mala ist v iPhoto v pohode… Normalne vnorene adresare do seba a pri nadradenom sa obrazi sipocka..

monicqa
    Účastník (Participant)

raul: ja myslim nieco taketo: http://i42.tinypic.com/2j437lg.png
    inak, nevie niekto preco mi blbne upload? cez safari neupnem nic, iba cez firefox. ale ked posielam nieco cez Mail tak vsetko v pohode…

raul
    Moderátor

monicqa: no presne to ja mam cez iPhoto…. Ale 08, 09 som este nemal.. Ale nepredpokladam, ze by to tam nejako dramaticky menili…

monicqa
    Účastník (Participant)

ja to mam v iphote takto (08)
    http://i39.tinypic.com/bg6983.png

raul
    Moderátor

monicqa: menu file – create folder – a snad na to uz prides :-D

monicqa
    Účastník (Participant)

no tak pochopila som to tak ze si to tam musim po jednom albume naimportovat rucne alebo ako?
    lebo mne sa na zaciatku spravila library, ale picase som si dala zobrazit stromovu strukturu a hned mi to zobrazilo nalavo ten strom, v iphote som nic take nevidela.ja mam vsetky hlavne obrazky s ktorymi pracujem v „pictures“, takze potrebujem mat zachovanu tu strukturu co je tam

dex
    Účastník (Participant)

Btw. som zvedavý, koľko z vás už má trojana :-P

tomasno1
    Účastník (Participant)

to mayoxy skusal som napisat “ Kosice Hrebendova “ a nenaslo mi nic. neviem ako to robis, ty. ja ked kliknem na male i v evente a vyplnam location tak mi najde iba par miest na slovensku, samozrejme iba velke. napis mi prosim ta ako to robis ty. dakujem

mayoxy
    Účastník (Participant)

dex: ten ilife 09 torrent si uz stiahlo tipujem cez 30 000 ludi a nikto nema trojana

tomasno1:
    no ok.. cize.

1. kliknes na event v lavom splci
    2. kliknes na nejaky event (aby bol zlty ram okolo neho)
    3. nasledne kliknes na „i“ …dufam ze chapes ze co :) informacie alebo ako to mam napisat. je tam v rohu dole vpravo take tlacitko i sa vola. no
    4. kliknes na enter new location
    5. new places…
    6. zacnes pisat “ kosice hrebendova “
    7. potvrdis enterom
    8. po chvilu strpenia ti najde a das len assign to event.
    9. that’s it ! hotovo.

btw. cital som ze iphone ma tiez pri fotaku funkciu ze podla GPS vie zapisovat do fotiek ze kde som to fotil. no ked som si stiahol z iphonu fotky zo ZOO v KE , tak mi priradilo par fotiek ze tie fotky su z ameriky niekde v strede USA.. takze som to musel rucne prerobit vsetko. to dalo tiez zabrat. postup tak na 20 bodov. Ale da sa nato prist aj noramlne ak clovek sa pohra s tym trosku :)

harken
    Účastník (Participant)

mayoxy: iP prehadzuje West a East :D

raul
    Moderátor

harken: a da sa s tym nieco robit?? ci to akoze len haluz?? :-)

mayoxy: tak posli torrent na mail :-)

tomasno1
    Účastník (Participant)

to mayoxy: dik to som si vobec nevsimol ze sa da na to new places kliknut. diki moc. tak uz som maximalne spokojny s iPhoto :)

iDominica
    Účastník (Participant)

2mayoxy-mozno toho trojana ma 20 000 ludi len o tom este nevedia…:D

mayoxy
    Účastník (Participant)

idominica: ja mam rad trojany :)

btw. informacia z transmission. Total downloaded: 40 134

harken
    Účastník (Participant)

raul: myslim, ze nie :(

iDominica
    Účastník (Participant)

heh asi kupim original uz sa mi nechce stahovat…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.