Iphone3gs

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Roman23
    Účastník

Mam iphone 3gs (po sestre) ja jailbreaknuty.ios 4.3.3, Chcel by som z neho odstranit vsetky ucty, nastavenia dat ho na factory settings tak ako keby bol novy, syncnut ho a zrejme asi nanovo jailbreaknut resp. neviem ako presne to na iphonoch funguje. Pravdepodobne to je uz omielana tema a zrejme aj off top. Aj tak prosim o radu.
    Dakujem

peter_piper
    Účastník

Tak snáď stačí dať restore bez back-upu a nahodiť JB nanovo.. To je všetko.. Aj keď možno je tam mierne riziko restorovať breaknuty iphone na 4.3.xx.. Teda nemám s tým skúsenosť, ale mám dojem, že som niečo také počul

sk8
    Účastník

Urob restor a obnovia sa ti povodne natstavenia. Ale potom budeš musieť urobiť JB ešte raz.

sk8
    Účastník

Peter predbehol si ma :D ked robiš restor a maš JB iphone nemaš tam žiadne riziko sam som to skušal.

P4r4doX
    Účastník

Vy mudrci, ako môze spravit restore na 4.3.3 , ked uz je aktualna 5.0.1 a na ten este untethered JB nieje ? Jedine, ak by si mal SHSH. Otvor Cydiu a uplne hore na uvodnej stranke mas zelenym napisane „SHSH : „, ak tam je 4.3.3, tak môzes restornut nasmerovanim iTunes na Cydia server, ktory ti podpise restore. Najjednoduchsie sa to da spravit : chod do nastavenia-vseobecne-obnovit-vymazat cely obsah a nastavenia

peter_piper
    Účastník

Ja neviem zas sa do toho nerozumiem.. Znamená to teda, že keď chce dať niekto restore na staršiu verziu, tak sa to bez updatu neda?

raul
    Moderátor

roman: myslis si, ze nazov temy je vzhladom na tvoj problem adekvatny? Nemyslis si, ze ked vystizne nazves problem v nazve temy, viac ludi, ktori mozno vedia odpoved ti na nu kliknu a poradia ti?

Kto klikne na link s nazvom iphone3gs na apple fore???

Prosim, zmen si nazov a uvazuj podobne do buducna. Zmenit nazov mozes tak, ze kliknes na upravit pri svojom prvom prispevku.

TomášST
    Účastník

Zdravim ludia, potreboval by som poradit. Pri restarte telefonu cez Home + Power sa mi iPhone 3GS dostal do modu v ktorom po zapnuti svieti iba uvodna obrazovka (biele jablcko na ciernom pozadi) a ani po 20 min sa nedostane dalej. Nepomohlo ani napojenie na iTunes, dalsi restart ani ine tipy a triky z iTunes…. Poradte prosim. Dik moc

sleepwalk3r
    Účastník

vygoogli si co je to DFU mod, a restorni v tom mode telefon cez iTunes

EXE
    Účastník

Ahojte, mám problém s mojim iPhonom….Po restornuti a instalnuti softu 4.2.1 a samozrejme jailbraku, mi nejde zvuk……..ani ked volam nepocujem – nepocuju ani mna + ani ked chcem pustit hudbu……………neviem co uz s tym mam spravit…..dakujem za pomoc……

P4r4doX
    Účastník

Uz si jednu temu zalozil, musis spamovat aj tu ?!

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.