iPhone: Vypnutie mobilnych dat po precerpani limitu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone: Vypnutie mobilnych dat po precerpani limitu

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #76507
    modemw
    Účastník (Participant)

    Zdravim vas, neviete niekto o nejakej aplikacii, ktora vypne mobilne data na iPhone po dosiahnuti urciteho limitu? Doteraz pouzivam DataMan, ten vie pocitat data aj na pozadi, no jedine co vie spravit, je poslat notifikaciu ze sa blizim k limitu. Mna by vsak zaujimala nejaka aplikacia, ktora dokaze vypnut mobilne data ako ked ich manualne vypnem v nastaveniach. Samozrejme take spravanie aplikacie bude pozadovat jailbreaknuty iPhone. Jailbreak mam.

    #257915
    raul
    Moderátor

    Ano, bez JB by nieco take (zasahovanie do API) nemalo fungovat, bohuzial, neviem app, ktora by to vypla.. Podobnych je vela.
    Notifikacia by ti ved mala uplne stacit (dik za typ na app, mimochodom), ved keby sa to uplne vyplo, je to azda aj kontraproduktivne…

    #257948
    modemw
    Účastník (Participant)

    Nie je za co. No mne sa to hodi prave kvoli tomu, ze raz sa mi stalo, ze iPhone mi robil traffic v noci a kvoli tomu som presiahol limit, kedze to navyse bolo predposledny den uctovacieho obdobia.
    Co sa tyka toho programu, samozrejme, ze potom v pripade potreby som si mohol data znovu zacal. Ide o to mat zachrannu brzdu :-)
    Inak, ked uz som ti doporucil ten dataman, tak je aj voiceman a ten robi to iste, akurat s minutami.

    #257950
    raul
    Moderátor

    este lepsie :) thx…

    #257953
    ruidos
    Účastník (Participant)

    To prve sa mi paci viac. Dik za typ :)

    #257981
    modemw
    Účastník (Participant)

    Raul: a keby si este chcel vediet ako si nastavit offset hodnotu t.j. ked by ti aplikacia prestala behatvna pozadi, naor. Ze by sa kvoli nedostatku ramky vupla, tak ti mozem poradit ako tam dostat tu zameskanu hodnotu.

    #257983
    raul
    Moderátor

    No daj :)

    #257987
    mrzo
    Účastník (Participant)

    No neviem, komentare na tu app su skor negativne ako pozitivne. A k teme – osobne ma velmi prekvapilo, ze taketo nieco (upozornenie o bliziacom sa precerpani cez SMS, zakazanie dat na predplateny ramec…) sa neda aktivovat u operatora, povazoval som to za samozrejmost a bol som velmi neprijemne prekvapeny… Osobne nevycerpam ani stvrtinu z predplatenych dat, ale clovek nikdy nevie…

    #258008
    modemw
    Účastník (Participant)

    No ved ja som tiez nevycerpal nikdy viac ako 2/3 dat, ale vidis raz sa stalo. Ja celkom aj operatora chapem lebo on je len rad ked moze extra kasirovat.

    Raul: vojdes cez ssh do priecinka s aplikaciou, tam je priecinok documents. v nom je nejaky subor database.sqlite. ten si skopirujes k sebe. na firefox si pridas addon sqlite editor. cez neho otvoris ten subor. budu tam 3 tabulky, nas zaujima ta prva zevents. tam sa presunies na uplne posledny zaznam (treba ist na poslednu stranu) a tam budu hodnoty ako zcellin a zcellout. v poslednom riadku zmenis v tychto stlpcoch hodnoty (v bytoch) tak, aby korespondovali so skutocnostou ako na tom si s datovym pausalom.
    Pri minutach detto, tam je zminout a zminin, pozor, je tam aj zsecout a zsecin, co by som povedal, ze by malo byt to iste v sekundach, ale nie je, a tie hodnoty nemaju vplyv na pocitadlo v aplikacii.
    je to uzitocna vec, napr. absolvujes 10 minutovy hovor na linke 12345 tak je dobre si to potom posunut spat, aby ti to neskreslovalo.

    #258021
    raul
    Moderátor

    Nj, ale to riesit teda nebudem, nemam JB… aj tak dik! Dataman uz pouzivam :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.