iPhone SE (1.) upgrade z iOS 10 na iOS 13

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone SE (1.) upgrade z iOS 10 na iOS 13

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #555259
    Nathantu
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,

    od roku 2017 som majiteľom iPhonu SE (s továrenským iOS 10), kde po troch rokoch zvažujem prechod na iOS 13. Než ale tento krok podniknem, chcel by som sa poradiť, ideálne s majiteľmi tohto telefónu, či to je dobrá voľba, obzvlášť z hľadiska výdrže batérie, plynulosti a spoľahlivosti telefónu… Rôzne recenzie s týmto systémom som si už poprezeral, no zaujímali by ma skôr poznatky z dlhodobého, denného používania, prípadne na aké neduhy sa pripraviť… a či sa mi, ako nenáročnému uživateľovi tento krok oplatí podniknúť. Telefón sa za tie roky už trochu spomalil a rád by som mu vdýchol trochu nový život. Pomôžem si teda prechodom na iOS 13? Je už podľa Vás po tých mesiacoch v obehu dostatočne “vychytaný” na to, aby sa mi oplatil upgrade, keď očakávam plynulý a bezproblémový chod?

    Ďakujem vopred za Vaše poznatky.

    #555284
    iTuxx
    Moderátor

    Funguje uplne bez problemov. Nevidim rozdiel v tych verziach. Odporucam ti po tych rokoch vymenit aj bateriu, uvidis uz aj jej zdravie od iOS 12 a bude urcite nizke. Ja som vymenil v januari a teraz vydrzi kludne aj 2 dni, takze v pohode.

    #555462
    nichollas
    Účastník (Participant)

    Ak vymeníš baterku (30€ cca) a dáš to na iOS 13 tak budeš mať naozaj výkonný stroj😀 Ja SEčko na 13ke používam odkedy vyšla a bolo to dobré rozhodnutie a teraz dokonca som na beta verzii iOS 14😂 Určite upgraduj a prípadne výmenu baterku a garantujem ti skvelý a rýchly mobil ako keď bol čisto nový😊😊

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.