iPhone OS 4.0 Beta 4

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Príspevky
  • #69566
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

    Neviete kde mozem stiahnut Beta 4 ? mam Beta 3 a nejaky problemy su s tym chcelo by to novsiu len nikde neviem najst link ak nieco najdete budem rad diky :/

    #212306
    termix
    Účastník (Participant)

    No oficialne asi nikde :) Jedine ze najdes niekoho, kto je zapojeny do developer programu.

    #212307
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

    ja som zapojeny ako len tester alebo ako to nazvat… zohnal som nejake linky na extremne pomaly server a neni tam ani napisane pre aky model to je lebo potrebujem pre 3GS :/

    #212310
    raviola
    Účastník (Participant)

    http://imodzone.net/download/
    Mimochodom na betu 4 je uz aj JB:))

    #212314
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

    jb mi netreba :) nic s toho nevyuzijem a nove hry som si kupil ako splinter cell a crash bandicoot nitro cart 2 a podobne

    #213362
    Anonymný
    Neaktívny

    Jailbreak na iOS4 riesi Spirit alebo Readsn0w?
    Jailbreak nemusi nutne sluzit na nelegalne instalovanie aplikacii, ale aj na take veci ako spristupnenie multitaskingu na 3G. Pouzival som donedavna backgrounder a iPhone plynulo dokazal drzat v pamati viacero aplikacii, tak nevidim dovod aby 3G bol po HW stranke limitujuci na pouzivanie applovskeho multitaskingu, ktory je navyse optimalizovany (backgrounder drzi v pamati aplikaciu tak, ako keby bezala na popredi, cize aj s grafikou a pod.).

    #213363
    tomasno1
    Účastník (Participant)

    @SM: podla toho ci mas iPhone 3G alebo 3GS. Na 3G je Redsn0w a na 3GS PwnageTool.

    #213365
    Vojtin
    Účastník (Participant)
    #213405
    Anonymný
    Neaktívny

    tomasno1: mam 3G, dufam, ze ten redsn0w bude fungovat, neviem sa dockat toho ako na nom pojde multitasking (hlavne, ci jobsove starosti o nezvladnutelnosti hardwaru su opodstatnene). Carrier Unlock nepotrebujem.

    #213406
    stranger
    Účastník (Participant)

    Kde su teraz moderatori a 4 hodiny je tu link, ktory porusuje autorske prava spolocnosti Apple? Hlavne ze sa tu ostatne maze hlava nehlava…..

    #213414
    spoti
    Účastník (Participant)

    jobsove starosti su opodstatnene :-) slape to sice na 3G (aj homescreen background) ale sekaju niektore animacie trosku a je to take…nasilu…ale pouzitelne a necham to tak :-)

    #213415
    monicqa
    Účastník (Participant)

    spoti: ako si to robil?

    #213416
    Anonymný
    Neaktívny

    stranger: myslim, ze je zbytocne tu nejako obmedzovat tie linky, hlavne, ked na kazdom kroku su v tejto dobe rovnake clanky – zas na druhej stranke … ludia vydrzali tolko casu od predstavenia iOS 4 a nevydrzia 11 dni do oficialneho spustenia cez itunes?
    ako povedal Steven Spielberg: Zivot si najde cestu…

    spoti: v tomto ohlade mas pravdu … Steve Jobs si da zalezat na tzv. user experience, zalezi od preferencii kazdeho uzivatela.
    Ja doteraz mam backgrounder, activator, sbsettings, s tym vsetkym som teda nuteny mat aj ten mobile substrate a vsetko to islo celkom obstojne co sa tyka ryhchlosti animacie – samozrejme, nie je to take plynule ako jobsove iphony pre keynotes.

    #213423
    raviola
    Účastník (Participant)

    spoti : Hod sem nejake linky alebo pribliz nam to ako na ten multitasking a homescreen backround:-))). Ja sliedim uz treti den po nete ale vsetky navody na ktore som narazil nefunguju. Pre multitasking sa upravuje nejaky “xyz.plist” ale jedine coho som dosiahol bol pad OS:-))). Diki

    #213427
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    iOS 4 GM candidate sa da stiahnut z torrentov a normalne sa da nainstalovat na iphony bezne co mate doma, bez toho aby ste boli developer. odskusane.
    v itunese cmd + click na RESTORE a tam vyberete ten ipsw a je to.
    bohuzial na 3G nefunguje nielen ze multitasking ale ani zmena wallpapera!! to je teda svinstvo od Jobsa ! nech mi nehovori ze je to hardwary dovod!
    bohuzial na iOS 4 zatial nieje ani winterboard ani ziadna aplikacia upgradnuta, cize jailbreak je zbytocny zatial.

    #213433
    raviola
    Účastník (Participant)

    mayoxy : Myslim ze Steve ma v tomto pravdu. Mam ten GM uz 2 dni a rovnako ako pri beta 4 sa mi vidi ze iPhone 3G uz hardwarovo nestiha. Je o poznatelne pomalsi ako napr. 3.1.2 a to si radsej nechcem ani predstavit pri aktivnom multitaskingu. Po tych par dnoch testovania zacinam rozmyslat ci vobec upgradovat:-)).

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.