Neviete kde mozem stiahnut Beta 4 ? mam Beta 3 a nejaky problemy su s tym chcelo by to novsiu len nikde neviem najst link ak nieco najdete budem rad diky :/
ja som zapojeny ako len tester alebo ako to nazvat… zohnal som nejake linky na extremne pomaly server a neni tam ani napisane pre aky model to je lebo potrebujem pre 3GS :/
Jailbreak na iOS4 riesi Spirit alebo Readsn0w?
Jailbreak nemusi nutne sluzit na nelegalne instalovanie aplikacii, ale aj na take veci ako spristupnenie multitaskingu na 3G. Pouzival som donedavna backgrounder a iPhone plynulo dokazal drzat v pamati viacero aplikacii, tak nevidim dovod aby 3G bol po HW stranke limitujuci na pouzivanie applovskeho multitaskingu, ktory je navyse optimalizovany (backgrounder drzi v pamati aplikaciu tak, ako keby bezala na popredi, cize aj s grafikou a pod.).
tomasno1: mam 3G, dufam, ze ten redsn0w bude fungovat, neviem sa dockat toho ako na nom pojde multitasking (hlavne, ci jobsove starosti o nezvladnutelnosti hardwaru su opodstatnene). Carrier Unlock nepotrebujem.
jobsove starosti su opodstatnene :-) slape to sice na 3G (aj homescreen background) ale sekaju niektore animacie trosku a je to take…nasilu…ale pouzitelne a necham to tak :-)
stranger: myslim, ze je zbytocne tu nejako obmedzovat tie linky, hlavne, ked na kazdom kroku su v tejto dobe rovnake clanky – zas na druhej stranke … ludia vydrzali tolko casu od predstavenia iOS 4 a nevydrzia 11 dni do oficialneho spustenia cez itunes?
ako povedal Steven Spielberg: Zivot si najde cestu…
spoti: v tomto ohlade mas pravdu … Steve Jobs si da zalezat na tzv. user experience, zalezi od preferencii kazdeho uzivatela.
Ja doteraz mam backgrounder, activator, sbsettings, s tym vsetkym som teda nuteny mat aj ten mobile substrate a vsetko to islo celkom obstojne co sa tyka ryhchlosti animacie – samozrejme, nie je to take plynule ako jobsove iphony pre keynotes.
spoti : Hod sem nejake linky alebo pribliz nam to ako na ten multitasking a homescreen backround:-))). Ja sliedim uz treti den po nete ale vsetky navody na ktore som narazil nefunguju. Pre multitasking sa upravuje nejaky “xyz.plist” ale jedine coho som dosiahol bol pad OS:-))). Diki
iOS 4 GM candidate sa da stiahnut z torrentov a normalne sa da nainstalovat na iphony bezne co mate doma, bez toho aby ste boli developer. odskusane.
v itunese cmd + click na RESTORE a tam vyberete ten ipsw a je to.
bohuzial na 3G nefunguje nielen ze multitasking ale ani zmena wallpapera!! to je teda svinstvo od Jobsa ! nech mi nehovori ze je to hardwary dovod!
bohuzial na iOS 4 zatial nieje ani winterboard ani ziadna aplikacia upgradnuta, cize jailbreak je zbytocny zatial.
mayoxy : Myslim ze Steve ma v tomto pravdu. Mam ten GM uz 2 dni a rovnako ako pri beta 4 sa mi vidi ze iPhone 3G uz hardwarovo nestiha. Je o poznatelne pomalsi ako napr. 3.1.2 a to si radsej nechcem ani predstavit pri aktivnom multitaskingu. Po tych par dnoch testovania zacinam rozmyslat ci vobec upgradovat:-)).
Autor
Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Používame súbory cookie, aby sme vám zaručili, že vám na našej stránke poskytneme najlepšie skúsenosti.Súhlasím