Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Iphone OS 3.1.3
- Toto téma obsahuje 88 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 2 months od
H1tM4nCoRp.
-
AutorPríspevky
-
6. marca 2010 o 14:50 #197178
wlamik
Účastník (Participant)to krtko: zaujimave robil som to presne ako ty, ale mne to neslo :), vyhodilo to niekolkokrat error :), asi kaslem na to, v lete zrejme aj tak vyjde OS 4 takze…
6. marca 2010 o 17:35 #197195girasolle
Účastník (Participant)ja mam JB len kvoli tomu ze si tmobile blokuje iPhone a pravdu povediac ak niekto vie o nejakom sposobe ako si odblokovat iphone bez toho aby som tam ten JB mala tak to uvitam pretoze takto sa bat pri kazdom update je dost na prd a rada by som si v pohode stahovala z app storu apps bez toho aby som sa bala co sa s tym stane pri kazdom update…
6. marca 2010 o 18:06 #197197Speedy
Účastník (Participant)Co ma JB s unlockom???
jedine ze si cez JB cydiu nainstalovala daky unlock o dakom neviem ze normlane fici a odblokuje iphone…
Na starom iphone 3G som nahodil blackru a cydiu so msi nedal…zioadny JB..Iba unlock..
Tak neviem ci si tu niekto myli unlock s JB alebo neviem o ot mze cez JB-cydiu sa da unlocknut iphone..Ak viete dajte vediet…6. marca 2010 o 18:17 #197200kuko
Účastník (Participant)ludia prosim vas ja som si asi pred 2tyzdnami kupil iphone,a voboec nemam ani sajny,ako sa da urobit unlock,mohli by ste mi poradit??neda sa mi do neho nic pomaly dat,mam pamat 16GB,a nevyuzijem ju ani za nic,dakujem
6. marca 2010 o 18:35 #197210girasolle
Účastník (Participant)Speedy mne islo o to vyvetlit preco kazdy nemoze v pohode update svoj iphone a nie ake su tam rozdiely a co naco sluzi…
6. marca 2010 o 19:42 #197222Speedy
Účastník (Participant)ja reagujem na tuto vetu :
ja mam JB len kvoli tomu ze si tmobile blokuje iPhone a pravdu povediac ak niekto vie o nejakom sposobe ako si odblokovat iphone bez toho aby som tam ten JB mala tak to uvitam
JB nema nic s unlockom ak viem pri starsich FW sa dalo cez cydiu yelow0n odblokovat a atd..
tak mozno to tak myslis..Ale neviem aky mas FW…
Ak ma dakto 3.1.2 tak netreba si dam pchat JB a cydiu a mas unlocknuty iphone…
Ale tiez sa pri tom treba bat dalsieho FW koli tomu ci unlock bude fivcat co urcite nebude…
A len so mta poopravil mat JB koli unlopcku…To ako marketingovy tah…To akoby dakto povedal nato aby ste mohli sledovat programy napr HBO musite mat taky box a knemu mat dodavanu LCD telku…Ked chcem to HBO staci mi len box na prijem a nie aj k tomu LCD…To bol priklad a poukazujem na zle vysvetlenie..
Ale nic nemeni natom ze neviem unlocknut iphone 3GS a ani 3G ktory je kupovany z Tmob a je tam nahodeny 3.1.3..JB problem neni spravit to sa tam da hodit..Ale na co mi je JB hodim si crack budem mat navigaciu a atd ked si z iphonu nezavolam???6. marca 2010 o 21:34 #197240girasolle
Účastník (Participant)no ja sa moc nevyznam zato som myslela ze JB je aj na odblokovanie… skoda ze sa neda odblokovat nastalo iphone z tmobile :-(
8. marca 2010 o 1:51 #197362krtko.
Účastník (Participant)Speedy: patchom som myslel upravu originalneho firmware.
wlamik: zaujimave. ja som to nejak extra zase neriesil. Ale zbavil som sa teraz JB a ked som niekde u zakaznika, tak si radsej vybavim pristup cez (W)LAN. Nejak sa mi to nechce zivit koli tetheringu a naozaj tym nebudem nahravat O2, ked nie su schopni si vybavit tak banalnu vec.
8. marca 2010 o 9:06 #197369H1tM4nCoRp
Účastník (Participant)Speedy: urobil si zle custom:)
nenavol aktivaciu to je pre us:)
takze si v pwnagetool customni soft bez aktivacie a budeš môcť volať:) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.