Iphone OS 3.1.3

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 89 )
  • Autor
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Mimochodom Android (konkretne ta verzia co je v motorola droid) ma v sebe turn-by-turn navigaciu od google a ako 99% google veci je kompletne free.

babo
    Účastník (Participant)

tomasno1: to bude asi presne liek… ked uz mam JB, tak trochu citam a rozmyslam. A neinstalujem len tak hlava nehlava. Po pravde tiez som to necital, ale dovod je jasny… nemam (min. zatial) JB :)

Kayman
    Účastník (Participant)

s333c: mam iPhone 3GS, stiahol som si ten redsnOw, v readme subore je napisane ze je nim mozne jailbreaknut GS no v tom videu na YT nakoncni hovori aby sme sa nepokusali tymto jailbraknut 3GS. Nevies mi v tomto poradit?

s333c
    Účastník (Participant)

Kayman : fu ha ja nemam 3GS ale len 3G takze to ti neporadim. Ak to urobis tak len na vlastne riziko. Aj ja robim vsetko na vlstne riziko. Takze je to len a len na tebe, ovsem ak ti neporadi este nejaky odbornik co ma skusenosti s 3GS.

raviola
    Účastník (Participant)
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

Chcem si kúpiť „2G“ a nechcem JB ale unlock je samozrejme potrebný. Viete mi poradiť nástroj? Na 3.1.3…

krtko.
    Účastník (Participant)

Ja som v pohode urobil JB 3.1.3 cez PwnageTool 3.1.5, ale mam ten 3GS so starsou verziou iBoot.

win2mac
    Účastník (Participant)

Ak ste majitelmi iPhone 3GS s novym bootrom, iPod Touch 3G a iPod Touch 2G od modelu „MC“ vyssie a nemate na Cydii alebo u seba v kompe odlozene hashe (ak neviete co to je, tak asi nemate :) a potrebujete ostat na 3.1.2 kvoli jailbreaku a unlocku, tak budte velmi opatrni co robite, lebo na verziu 3.1.2 uz svojho milacika nerestornete ani keby co bolo a ostanete visiet na 3.1.3 bez jailbreaku a unlocku. Apple totiz uz necertifikuje tieto zariadenia na verziu 3.1.2 a dovoli vam restore len na verziu 3.1.3. To len keby sa niekto cudoval, ze WTF…

s333c
    Účastník (Participant)

krtko.:Prosim Ta nevies mi napisat ako by sa dal odblokovat iPhone 3GS /5.12.01/??? uz som zufali.

Anonymný
    Neaktívny

iphone bez JB je iba zavazie do vacku..

wlamik
    Účastník (Participant)

akurat som apr hodin prehliadal internet a uz niekolkokrat som restorol moj iPhone. Vie niekto ci sa da urobit JB na iPhone 3GS vyrobenom v 39. tyzdni, ktory ma firmware 3.1.3.

ono sa totiz da urobit JB na 3.1.3 ale len pokial ma clovek este 3.1.2 co uz ja nemam

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)
    wlamik
    Účastník (Participant)

toto forum sa naozaj zvrhlo len na odkazovanie na google a na ine diskusie? dik sleepwalk3r na toto by som prisiel aj sam. na iphone.cz som bol ale tiez to tam nikto netvrdi jednoznacne ,jeden tvrdi ze to ide druhý ze nie

madaraszko
    Účastník (Participant)

wlamik a skusal si restore na 3.1.2??? teda ak si si isty ze sa ti z cydie nezalohovali shsh subory tak to neskusaj ale ak si si neni isty tak by som to skusil. potrebujes aj odblokovanie ci len jb???

Anonymný
    Neaktívny

Dobra sprava je , ze sa nasiel exploit pre 3.1.3

iPhone Dev Team Discovers Another Exploit For iPhone OS 3.1.3 Baseband

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@wlamik
    ano mas pravdu. zvrhlo sa to tu na odkazy na google a ine fora pretoze ked si prejdes diskusie tak uvidis ze sa tu opakuju 3 mozno 4 temy stale dookola

krtko.
    Účastník (Participant)

s333c: normalne pomocou poslednej verzie Pwnage Tool. Staci si stiahnut a urcite to pochopis. Ale ako som uz spominal predtym, mam „starsiu“ verziu 3GS a na tej novej to nefunguje.

reinok: to si vobec nemyslim. Jediny problem je, ked je niekto taky debil ako sudruhovia u O2.

wlamik
    Účastník (Participant)

Krtko: a robil si to normalne cez Pwnage tool 3.1.5? pretoze ja mam 3GS vyrobene v 39. tyzdni ale mam v nom uz FW 3.1.3 a ked to robim pomocu Pwnage tak mi to hadze stale error

inak madarzsko problem je ze neviem kde by som mal tu zalohu SSH hladat :)

krtko.
    Účastník (Participant)

wlamik: ano, cez 3.1.5. Normalne som stiahol 3.1.3 firmware, patchol cez Pwnage Tool a nahral cez restore v iTunes.

Btw, fakt sa este nenasiel sposob ako rozbehat tethering u O2 bez JB?

Speedy
    Účastník (Participant)

krtko mam 3.1.5 FW mam aj 3.1.2 aj 3.1.3 stiahnuty.Pwnagetool tiez ale nechapem aky patch si tam dal???
    Vytvoril si si takto FW a cez itunes nahral..Podrzal alt a dal restore..Vsetko chapem az na ten patch..Mozes mi napisat tu alebo na mail halmopeter1987@gmail.com potrebujem hlavne unlock mam 3G a 3GS 16GB iba na tmobil :(
    Vdaka

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 89 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.