iPhone Nano

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone Nano

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    mimoo
    Účastník (Participant)
    Anonymný
    Neaktívny

No neviem, ci sa mi to paci, treba vidiet nazivo. Zda sa mi to divne, ale asi len preto, ze som zvyknuty na vacsie rozmery. :) Budu nejak “orezane” o niektore funkcie, alebo su to plnohodnotne iPhone-y, len v mensom?

jurosik
    Účastník (Participant)

chlapci, sak nevieme citat? to je fake..

Anonymný
    Neaktívny

presne..

mimoo
    Účastník (Participant)

aaaha…,

Anonymný
    Neaktívny

Jurosik: Hops, pardon. :) Uz som si to precital. Tak nic. :D

Rass
    Zablokovaný

este aj su to ine modely ked si vsimne te niektore maju displej vysie ine nizsie

ale bral by som keby vyslo nano … abo shuffle :D

chocolate
    Účastník (Participant)

mohol by niekto poslat link, teda okrem tych thajskych shitov na nejaku serioznu stranku??

M.V.
    Účastník (Participant)

musim uznat, snazili sa nasi sikmooki priatelia, ale je to vidiet ze to je fake :)

titinius
    Účastník (Participant)

ja ale stale nechapem co riesite tie famy ale nefamy,,,
    na 100% prvy kdo oficialne potvrdi iPhone nano bude apple , bude to urcite na velkom podujati, takze to urcite nikomu neujde
    a tym ze budete riesit fotky z azie alebo clanky z macrumors urcite nic neziskate :) aj keby to bolo na nejakej stranke na 100% potvrdene, tak co urobite ? zacnete setrit peniaze,? alebo naco vam to je vediet pol roka dopredu ked si to aj tak nemozete kupit ani nic,,??:)
    ide len o to kdo to zisti ako prvy ?:D alebo co,,?? prosto tomu nerozumiem,,,
    ale no offence , cisto sa len zamyslam aky maju vsetky tie dohady zmysel,
    ine je ked sem pisete co by ste si priali aby predstavil apple,, ale spekulovat ci bude alebo nebude iPhone nano lebo sa nanho (na azijsky fake) vyrabaju puzdra?:) nerobte si srandy,,, radsej rieste nieco ako “ako urobim radost svojej priatelke / mamine / ucitelke” :D

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.