iPhone iPod

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Macintosch
    Účastník (Participant)

Ako nastavit aby sa sam vypol automaticky iPod po case?

sten
    Účastník (Participant)

Klikni na ikonku kde mas svetovy cas a budik a tam si daj casovac, nastav kolko chces a daj ze po skonceni casovacu, vypnut ipod

EdDy
    Účastník (Participant)

Niekto tu zaspáva s hudbou ? :D

Macintosch
    Účastník (Participant)

Super dik pomohlo, hej zaspavam xD aj som sa zobudzal na hudbu xD…. A este otazka mam v IPhone asi 2500 skladieb a chcem spravit favorite album pocas prehravania skladby sa neda neako dat skladbu medzi favorite??? Lebo v playliste to jestrasne blbo spravene ze si Po jednom musím vyberať skladby
    …Chcem to tak urobit ze ktora hudba sa mi zapaci pocas prehravania tak si to v tej chvyli vlozim do favorite myslím si ten vyber neako ako to je v Ipode že pri podrzani home tlacitka mi vloží skladbu do favorite

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

mozes to spravit tak ze si budes svoje „favourite“ songy onacovat 5 hviezdickami. No a v itunes si vytvoris dynamicky playlist ktory bude obsahovat len 5 hviezdickove songy a budes ho synchronizovat s iPhone.

Macintosch
    Účastník (Participant)

A to sa ako oznacuje? XD sry ak blba otazka ale neviem ozaj = P

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no pocuvas hudbu -> si v aplikacii „iPod“
    tam mas hore v pravom hornom rohu (pod indikatorom baterky) taku ikonku -> klik na nu a ukaze sa ti zoznam skladieb daneho albumu a zaroven hned nad zoznamom pole kde mozes „hviezdickovat“.

nieco taketo: http://img843.imageshack.us/img843/2060/mobilephoto207201085623.jpg

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.