iphone a MMS s novym firmware 3.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iphone a MMS s novym firmware 3.0

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    JohnyTT
    Účastník (Participant)

nazdar , idu vam uz mmsky?som sa dozvedel ze v novom firmwarey 3.0 ich uz zakomponovali a som ich tam aj nasiel len ich musim nejak nastavit,mate s tym niekto skusenosti ako ?? Skusal som to ako pisu na stranke o2 ze iba napisem do apn „o2MMS“ a by to malo ist ale akosi to nejde , ake mate skusenosti ? dakujem

raul
    Moderátor

ja som nic neropbil, iba aktualizoval a uz mms isli.

JohnyTT
    Účastník (Participant)

co si aktualizoval? iba ten novy firmware myslis?a akeho mas operatora?

raul
    Moderátor

nahodil som firmware a rovno sa ma to spytalo aj na nejaku aktualizaciu network, ci cellular settings, ci daco take… (myslim, ze bol o tom aj clanok na macblogu)
    Mam orange, mozno o2 to ma nejak inak – ale skusal si poslat a neslo to, bo co?

bawy
    Moderátor

tiež mám o2 a nejak mi to nejde. nieže by som to nejak potreboval, ale keď už to je tak.. :)
    Keď dám settings/massages, nemám tam nastavenia MMS:
    http://qkpic.com/6f344

igino
    Účastník (Participant)

Mne MMS-ky po nahodeni OS3 dovolili pridat obrazok do spravy ale uz pri sammotnom odosielani vypisalo chybu. Skusal som vsetko mozne, az som nakoniec zavolal do Orange-u a tam mi oznamili, ze MMS-ky nemam aktivovane. Pan na druhej strane telefonu mi to aktivoval a uz mi MMS frcia. Aj ked sa divim, ze by pausal 3G 150 nemal aktivne MMS. :-(

mayoxy
    Účastník (Participant)

ked si si bral pausal , tak vtedy sa ta pytal ten typek ze ci chces aktivoval clip, mms, roming , atd. atd. vtedy si mu odpovedal, ale uz si asi zabudol. Samozrjeme aktivacie tych sluzieb su zadarmo a mozes si ich hocikedy aktivovat alebo deaktivovat.

Hack2er
    Účastník (Participant)

Ten network update co si spominal je Carrier network update mala by byt k dispozicii aj na strankach prislusneho operatora pripadne ho treba kontaktovať. V najlepsom pripade ti to poskytne sam iTunes pri aktualizacii.

raul
    Moderátor

tak tak, ako vravi hacker…

spoti
    Účastník (Participant)

pre o2 internet…
    v cellular network settings zadaj do APN „internet“ bez uvodzoviek…
    pre o2 mms…
    pod tym co mas dalsie nastavenie tak tam zadaj „o2mms“ name „none“ password „none“
    proxy nastav na 10.97.1.11 a domovska stranka http://mms.o2world.sk:8002 posledna polozka tusim port 8080…nemam to teraz po ruke ale takto nejak mi to islo…

pre orange netreba nic nastavovat len treba mat aktivovane mms a mat stiahnute carrier update…ale tam mi to ani tak nejde :D

igino
    Účastník (Participant)

mayoxy: pri brani pausalu to bolo prave dost smutne. „typek“ sa pytal vsetko mozne a nasledne to ukoncil tym, ze mi dal podpisat, ze zariadenie nema MMS-ky, nema natacanie videa a kopec dalsich hluposti, na ktorych som sa akurat trosku pobavil.

JohnyTT
    Účastník (Participant)

spoti nie je to v takom poradi ako si napisal ale pochopil som to no nejde to aj tak mam tam presne ze
    APN : tam som zadal „o2mms“
    Meno : nic som nezadal
    Heslo : nic som nezadal
    MMSC : to neviem co je tam som skusil napisat to port 8080
    MMS proxy : tam som zadal to co si napisal „10.97.1.11“
    maximalna velkost mms : nic som nezadal
    MMS UA prof URL : tam som zadal „http:;;mms.o2world.sk:8002

a nefunguje to

JohnyTT
    Účastník (Participant)

namiesto tych bodkociarok som myslel //

spoti
    Účastník (Participant)

musis zadat do meno a heslo „none“ bez toho mi to neslo…nechapem preco…skus…ked nepojde tak tam hodim simku a pozriem sa ako som to mal uplne presne :)

hmm…takze takto mi to ide:

APN: o2mms
    Username: none
    Password: none
    MMSC: http://mms.o2world.sk:8002
    Proxy: 10.97.1.11:8080

bawy
    Moderátor

No nič, spoti, podľa tvojho návodu mi to nejde, ani po vypnutí a zapnutí iphone. Takže, fungujú tu niekomu MMS kto ma o2 ? resp. v nastaveniach massages má voľbu MMS ?

spoti
    Účastník (Participant)

jak, ze nejde :( divne…uz som poslal 3 mmsky :( nechaj vyplnene len tieto pole co som napisal (treba napisat aj to ze „none“ bez toho mi to neslo…vsetko bez uvodzoviek)…a do APN pre edge zadaj internet…musi to ist :( uz si nepamatam ci bolo treba restartovat iPhone…

JohnyTT
    Účastník (Participant)

mne uz tie MMSky idu podla toho ako si pisal,lenze teraz je problem ze mi nejde ten neobmedzeny internet od o2 co mam,neviete v com moze byt problem ?

bawy
    Moderátor

JohnyTT: skús mi poslať screenshot obrazovky s nastaveniami APN.
    Vďaka

JohnyTT
    Účastník (Participant)

uz mi ide aj to aj to ..diky spoty islo to tak ako si napisal ;-)

bawy
    Moderátor

http://qkpic.com/a0563 – takto nastavené MMS fungujú – o2 :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.