iPhone a Aircrack-ng viete poradit ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone a Aircrack-ng viete poradit ?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #60039
    brianXP
    Účastník (Participant)

    potreboval by som poradit ako rozbehat na 2.2 iphone 3G, aircrack-ng, pripadne nejaky tutor ktory mate odskusany, daka za rady.

    #139107
    raul
    Moderátor

    Akoze sa budes vediet pripojit na wifi, ktora je zaheslovana???
    To by aj mna zaujimalo .-)

    #139124
    brianXP
    Účastník (Participant)

    RE: raul

    ano malo by to tak byt a je to zamer, nielen k pouzivaniu wifi ale aj k testovniu zabezpecenia wifi. vela firemnych wifi je “postihnutych” slabou ochranou

    samozrejme spominany balicek je mozne bezproblemou rozbehat pod linuxom a aj ako live CD pripadne v pouziti z inym specialnym live cd urcenemu k bezpecnostnym/penetracnym testom.

    pravdu povediac ked niekto vidi ako mu “odzbrojite” wifi z notebooku s prislusnym softom tak ok , berie Vas za specialistu pritom mate precitane 2 tutorialy z netu a mozete sa do toho prt rozumiet proste napises vstup a vypadne ti vystup, nic viac nic menej ,,

    ale videl som jednu prezentaciu na zivo kde to clovek ukazal priamo z iPhonu a to malo na firmu tak zdrvujuci ucinok ze to zacalo aj mna zaujimat. (v tom momente odpojili wifi z netu :-) a to bola zaheslovana)

    hladam tu niekoho kto je skusenejsi a pozna iPhone aj spoza “opony” ja zial niesom tak skuseny, nehaldam step by step , len smer ktorym sa vydat lebo googlovanie nema zatial pozadovany efekt a je to a trochu respekt pred tym ze s kazdym spatnym pokusom mozem vyradim tel z prevadzky co samozrejme nechcem.

    #139142
    raul
    Moderátor

    No, tak to je zaujimave:) Ked daco zistis, urcite daj vediet…

    Inak, je aj na mac daco take, cim mozem prekonat heslo na wifi, alebo len na linux? Lebo daco take sa naucit robit cez macbook by fakt malo efekt.. Samozrejme, nezneuzivat :)

    #139156
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 raul – uz v nazve temy spominany nastroj Aircrack-ng (a ine k tomu potrebne) je cez mac ports myslim mozne stiahnut do Mac OS.

    #139245
    brianXP
    Účastník (Participant)

    RE: raul , ked trochu zagooglis tak najdes vsetko potrebne na linuxe ci na macu to bez problemou rozbehas, mne ide o to ako to dostat do iphonu ale ako tak hladam tak bez jailu to asi nepobezi :-(

    resp este jedna otazka na skusenejsich viete mi poradit ako spustim terminal na iphone ?

    dik,, viem ze je to lama otazka ale skor som opatrny :-)

    #139253
    mi3_the_great
    Účastník (Participant)

    tiez si myslim, ze bez JB to nepojde…

    #139285
    stranger
    Účastník (Participant)

    Kto uz len pouziva WEP, aleba WPA? Zbytocna strata casu a vytazenia procacika v AP. Ked ochrana, tak viazanie na MAC. Popripade este PPPoE, ak mate admina paranoika… Aj preto sa uz neda MAC klonovat. Iba v XP :-) A velmi doverne alebo drahe info v ramci firmy, jedine po kably…

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.