Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iPhone 6 Plus
- Toto téma obsahuje 55 odpovedí, 24 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 5 months od
OakleyWisdom.
-
AutorPríspevky
-
12. novembra 2014 o 16:46 #395559
qqw
Účastník (Participant)Dnes som držal 6+ v ruke a to som fakt nečakal, že ten telefón bude taký veľký. Ja som ho poriadne ani v ruke nemohol držať.. mne sa to zdá byť na telefón moc veľke..
12. novembra 2014 o 16:52 #395560Jozef Remen
Účastník (Participant)Vsak to ani nie je telefon, taketo obludy (vratane roznych tamanov) su UCM (univerzalne curamedanske zariadenie) pre pubertiakov, ktori na tom sleduju filmy, citaju PDF, browsuju, honia si pero a neviem co este. Nemaju na pocitac, nemaju na tablet, nemaju na TV, tak maju jednu velku lopatu, kde sice vsetko stoji za hovno a je tak ci tak male (video a PDF obzvlast), ale je to univerzalne, aj ked uplne nenositelne.
Skratka taky svajciarsky nozik vo velkosti kufrika na naradie, ale bez toho naradia. Nuz ale proti gustovi ziadny degustat, len my ostatni uz utierame hubu a mame smolu. Ale to ma aj Apple od nas.
12. novembra 2014 o 16:54 #395561EdDy
Účastník (Participant)Ja som skôr zvedavý čo to bude budúci rok. Obnovia C-čkovú radu na iPhone 6C čo bude len plastová 6 ? a potom bude 6s a 6+s ? 6s+ ? a podeje sa ich arguemtn o tom, že predsa stále je v ponuke 5S takže nerobia len velke telefony?:D
12. novembra 2014 o 20:16 #395573edkis
Účastník (Participant)Jozef Remen:
Nic v zlom ale kompenzujes si tu nieco tymi svojimi vyrokmi o velkosti 6 plus ? Nekomentuj to laskavo ak o neho nemas zaujem nechaj si to na doma. Su ludia ktorym tato velkost nevadi a vyhovuje im tak naco ten negativizmus ? Zbytocne plytvanie emociami a nicenie svojho zdravia. Povenuj sa radsej manzelke ta to iste oceni.12. novembra 2014 o 21:42 #395579qqw
Účastník (Participant)neviem no, môj prvý pocit keď som držal tento telefón v ruke tak bol: „Či si robia zo mňa srandu“ :D Keď som ho ani do vrecka nedal :D
Len tak reálne, otázka na majiteľov. Ako fungujete s týmto telefónom? Používate ho na bežne účely ako telefonovanie a proste ako telefón či skôr ako menší tablet a na internet, videá a tak?
12. novembra 2014 o 22:39 #395580Lukáš Raynor Majer
Účastník (Participant)Jozef Remen: aký máš dumbphone? Dík :-)
12. novembra 2014 o 22:56 #395583mcmatej
Účastník (Participant)Pouzivam ho uplne normalne. Strcim do vacku (do jednych rifli ho nevopcham – to mi napadlo to zvacsovanie vrecak v cine :D) a idem, ziadna veda. Je trosku nemotornejsi, ale inak pohoda :)) dokonca ho ovladam jednou rukou – ale je to limitovane. Spravu asi nenapisem jednou rukou.
12. novembra 2014 o 23:55 #395585Jozef Remen
Účastník (Participant)Edkis: ak to niekomu vyhovuje, nech sa paci. Svoj nazor ale otvorene prejavim, necitim potrebu drzat hubu, to sme tu mali za komancov.
Skratka ma serie, ze Apple ide touto cestou a ze sa vraciame do dob NMT telefonov velkosti kufrika. Mal som pocit, ze MOBILNY telefon je telefon, nie tablet. Ked budem chciet pojebany tablet, kupim si pojebany tablet. Nie mackopsa.
Sorry, ale iPhone 6 (a +) mi pripada ako BMW X6. Isto, preda sa to, ale nie je to ani suv, ani sportiak.
Rovnako ako sasovia so salikmi a retro obleckami a nohavicami a modnymi doplnkami nie su ani chlapi, ani buzeranti, ani zeny. Skratka divna to doba. Asi starnem :D13. novembra 2014 o 9:20 #395594Tiborius
Účastník (Participant)…nadavat len za to, ze nejake IT zariadenie sa niekomu nepaci, cudne…. Dalsie forum, kde to upada.
13. novembra 2014 o 11:32 #395608Jaem
Účastník (Participant)Jozef Remen, je mozne, ze v IT sa vyznas, ale ako clovek sa spravas ako sociopat. Tvoje ultimativne, dehonestacne a urazave vyplody nie su znakom zreleho cloveka. Mne je fuk, aky mas telefon, je mi jedno ako sa obliekas, a kedze nie sme v kontakte, tak mi jedno aj to, ci, a ako pachnes (da sa predpokladat, ze nepouzivas taku „zhovadilost“, ako je deodorant, nedajboh parfum…).
Akceptujem tvoj nazor, ze ti nieco nevyhovuje. Ale da sa to povedat aj slusne, bez urazania a dehonestovania ludi, ktorych nazor je iny. Ohanas sa pravom „nedrzat hubu“, ale aj sloboda slova ma v civilizovanej spolocnosti iste pravidla.13. novembra 2014 o 11:55 #395609babo
Účastník (Participant)iPhone 6+ = BMW X6 = blbost
ja sa pod to podpisujem!!! :)
13. novembra 2014 o 14:05 #395615JOK3R
Účastník (Participant)Jožino, tak či tak ti neverím, že začneš fungovať na neApple mobile (nedajbože na nejakom dumb phone za 15€ :), nevravím že si kúpiš 6tku, ale ak ako ty vravíš „triezvo uvažuješ“ tak vzdávať sa eko systému je hlúposť, ja si to neviem predstaviť, stálo by ma to kopec nervov a hlavne času. Veci netreba komplikovať…
Mám 6tku, displej paráda a ak apple v ďalšej generácii zmenší tie nezmyselne veľké okraje okolo displeja tak mi ten rozmer príde ideálny.
13. novembra 2014 o 14:21 #395617bawy
ModerátorJOK3R: posledná veta je presne môj názor s ktorým sa 100% stotožňujem ten displej je NENORMÁLNE super, len telefon by to chcelo len trochu menší :))
14. novembra 2014 o 8:27 #395663Jozef Remen
Účastník (Participant)4s-ko mi nejaku dobu este vydrzi. Na ekosystem kaslem, ked mi proste nieco nevyhovuje. Tvrdil som to same o prerastenych Androidoch v minulosti a len pre to, ze zrovna taku zhovadilost vydal Apple nebudem svoj nazor menit. Nie som politik, ktory kam vietor, tam plast.
Jak hovorim, OSOBNE to povazujem za hovadinu.
Jaem: o moju vonu sa neboj, osobnu hygienu mam na vysokej urovni. Metrouskov a hipsterov ovesanych somarinami ako buzici budem vzdy povazovat za chujkov a nemam problem to vystrelit rovno do oci. Nikdy mi nezalezalo na tom, co si kto o mne mysli, nie som na to odkazany.
Bacha, neurazam ludi, ktori si kupia iPhone 6 (spominani metrousi – nie homosexuali su vec ina). Ked to vyhovuje, nech sa paci. Skratka ale povazujem tento trend rastucich velkosti za sialeny. Ked zacali vychadzat prve 4.5″ Androidy, tvrdil som, ze do 2 rokov budu za „normalne“ povazovane velkosti cez 5″ a casom pridu aj 6″ aj skoro 7″ vraj „telefony“.
A hla, nemylil som sa. Predpokladam, ze do 3 rokov zacnu sikmaci robit 8-9″ telefony. Teda vraj telefony. A Apple sa toho tiez chyti. Mark my words.
Vadi mi proste, ze na ukor ergonomii a zdraveho rozumu sa ide po marketingu (meranie si „penisov“ firiem vacsim telefonom). Som toho nazoru, ze tak ako pero alebo vidlicka dosiahli urcitu pevne definovanu ergonomiu, tvar a velkost, malo by nieco take nastat aj v mobilnych devicoch. Vyrabanie coraz tensich, prerastenych lopat, ktore sa pomaly nedaju s istotou drzat v ruke tymto trendom nie je.
16. novembra 2014 o 11:18 #395775mcmatej
Účastník (Participant)Partia,
otazocka, uz sa podarilo niekomu ohnut plusko?
27. novembra 2014 o 21:55 #396627OakleyWisdom
Účastník (Participant)Tiez by ma zaujimalo, ci sa to uz niekomu podarilo.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.