- Toto téma obsahuje 31 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iPhone 6
Zober stomatologickú sondu alebo ekvivalent a opatrne to odtiaľ vyber nie? Čo iné teoreticky by si s tym chcel robiť?
Choď na pumpu, zober stlačený vzduch a vyfúkaj to. A máš pokoj.
Stlačený vzduch aj mna napadol ako najlepšie riešenie
Tým nemáš čo pokaziť podľa mňa.
skor by som tahal ako fukal :) upravit troska vysavac, na tensi priemer :)
Slúchadlo k ústam a hlboký nádych :-D
To sa robi s bongom…
ved lukas vola bongo “sluchadlo“ aby v kuloaroch nebol napadny :-)
už som počul o prípadoch, kedy stlačený vzduch poškodil membránu reproduktora, určite by som toto na svojom iphone nerobil teda..
ja som dosiel objednal som si ho vo stvrtok a v utorok dalsi tyzden som ho uz mal v telekome v bratislave v auparku
Ja som bol 26.12. v PD v korze v Telekome, a tam mi povedala, že sa nedá ani objednať, že musím len počkať, kým bude na eshope telekomu.. Ževraj ho naskladnia teraz v januári niekedy.. iPhone6 64gb space grey
chalani toto asi nepoznate ze: http://blog.sogesehen.ch/wp-content/uploads/2008/01/blasbalg_240.jpg ?
pouzivam to sto rokov na vsetko mozne od fotaku az po notebook, je to urcite lepsie ako fukat ustami (vlhkost, sliny, slabsi tlak vzduchu atd atd.) nic tym neposkodite a je to ucinne, na iphone to pozivam aj na sluchatku aj na lightning port ked donho vojde prach a spina hlavne vo vrecku