iPhone 6

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 6

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    Príspevky
  • #103207
    Vlado 001
    Účastník (Participant)

    Zdravím vás.

    Neviete niekto či už sa dá v Orange kúpiť iPhone 6 ?
    Nárok na predĺženie zmluvy a vybratie druhého telefónu mám už asi od apríla, ale čakal som až bude v ponuke iPhone 6. Ale ako pozerám na stránke orange, tak je stále nedostupný.
    Momentálne mám iPhone 4S a tak som nechcel brať 5 alebo 5S, povedal som si, že si počkám až na 6-ku. Vlado

    #397388
    scenic
    Účastník (Participant)

    Chlape nemyslis si ze informacie o dostupnosti skor ziskas na jednotlivych predajniach orange-u alebo na cisle 905?!

    #397396
    murko666
    Účastník (Participant)

    iPhony su nedostupne u kazdeho operatora, ak niesi VIP zakaznik alebo nemas dobre kontakty tak budes musiet nieaky cas pockat,

    #397398
    mork4
    Účastník (Participant)

    Dnes som bol v orange, mam u nich objednany iphone 6 64Gb asi pred 3 tyzdnami, vtedy ho mali aj na stranke ako dostupny. Pani mi povedala ze do Vianoc ani nemam dufať že pride. Takze tak…

    #397404
    macur
    Účastník (Participant)

    S týmto sa situácia u Orange opakuje pravidelne každoročne, 4ku, 4Sko a tuším aj 5ku som mal ešte výdrž a vzal od nich, ale považujem ich prístup doslova za zavádzanie zákazníka… (vždy žiaľ pomohlo až opakované kontaktovanie retenčného odd. a niekoľko mailov na vedenie spoločnosti s podrobným opisom situácie a konania jednotlivých pracovníkov – mail nie cez webový formulár, ale na konkrétne mená).. 5S a 6 už som vzal mimo nich a vzhľadom na ich prístup som niekoľkokrát uvažoval o zmene operátora celkovo..
    Každopádne držím palce.

    #397421
    bawy
    Moderátor

    ja neviem, ja mám 6ku z orange už vyše mesiaca, hneď ako boli na SVK som zavolal do orange, navrhli mi že do 3 dní mi ho donesie kurier a aj doniesol..nejakú dostupnosť som neriešil, prišlo to hneď..mimo predajne samozrejme.

    #397425
    dfx
    Účastník (Participant)

    Kazdy rok tu riesite dostupnost novych iPhonov a kazdy rok je realna dostupnost februar – marec, teda pol roka po oficialnom vydani. Nic na tom nemeni ani to, ze Apple posle par desiatok kusov operatorom a vyzera to, ze ich maju. Nemaju.

    #397430
    JimmySK
    Účastník (Participant)

    vraj má prísť nejaká zásielka 20 decembra (niekto to písal v diskusii) ale tiez pochybujem. Dá sa na Orange nejako pritlačiť aby boli týchto veciach trocha dôslednejší, keďže mne pracovníčka podela, že telefón bude do pár dní a už čakám skoro mesiac. Ak by som to vedel dopredu tak si to vybavím inak. Už ich urgujem mailom a telefonátmi.

    #397509
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    nikdy som s nedostupnostou problem nemal u Orange. Staci byt firemny zakaznik so slusnejsim pausalom. Co vzdy ludia pisali problem s dostupnostou, vzdy som zdvihol telefon a na 2. den mi volal kurier aj s novym iPhonom.

    Jedna zasada, ktora plati VZDY u kazdeho velkeho kolosu (jedno ci mobil operator, ci banka atd.) – s babenkami na call centre ci na prepazke sa NEBAVIME. Tam nikdy nikto nic nevybavi, to je filter kde sa zbavuju 95 % otravnych zakaznikov.

    #397511
    bawy
    Moderátor

    100% súhlas s Jozefom….

    #397512
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    A keď chceme predĺžiť paušál, tak na linke nepovieme, že chceme predĺžiť paušál, ale že chceme paušál už nepredĺžiť lebo idem ku konkurencii :-D

    #397515
    shadower
    Účastník (Participant)

    mne z firmy do par dni dali 6ku …o nejakych nedostatkoch som nepocul …len tusim na kapacity …ale ja som riesil 16gb …ine velkosti mozno niesu

    #397530
    iTuxx
    Moderátor

    jozef: staci byt firemny zakaznik so slusnejsim pausalom… a ti co taki nie su?
    nie ze by ma to zaujimalo, ja na nove iPhony kakam, ale zasadne by som si ich u operatora prave kvoli tomuto nebral. Pokial nie som ten firemny zakaznik, a kurier mi to nedonesie za 2 dni.

    Inak s druhou castou prispevku maximalne suhlasim.

    #397533
    peto01
    Účastník (Participant)

    vip zakaznici maju prednost?

    #397535
    iTuxx
    Moderátor

    samozrejme. Papalasi a VIP maju vzdy a vsade prednost.

    #397540
    peto01
    Účastník (Participant)

    vyborne :D dobre vediet.

    #397547
    JimmySK
    Účastník (Participant)

    hmm pravda chalani ale ja napr. cakam na Iphone5s silver. Prvý krát som sa rozhodol pre Iphone a uz cakam mesiac. Ak by som to vedel skôr beriem to urcite z alzy a na splatky a nebude sa tu s Orangom handrkovať. Ale rozmyslal, ze zrusim objednávku a aj zmluvu.

    #397557
    Neolog
    Účastník (Participant)

    Pani neviete ako je to s iPhonmi priamo povedzme z UK Apple store? Alebo napriklad Svajciarsko? Je tam nejaky problem s nasou sietou? Pripadne LTE? Ci funguju tak ako tie slovenske?

    #397558
    iTuxx
    Moderátor

    dufam ze nie tak ako tie slovenske. Urcite lepsie :-)

    #398545
    Matko882
    Účastník (Participant)

    Viete niekto poradiť? V slúchadle na iPhone 6 mám dosť veľa špiny/prachu dá sa toho nejako zbaviť? Technické problémy to nespôsobuje ale štve má to po estetickej stránke.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.