iPhone 6

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 6

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    Daniel Durdovic
    Účastník (Participant)

Neviem ci je to pravda ale pocul som ze koncom Augusta alebo zaciatkom Septembra by mal do Apple rodiny pribudnut novy clen. iPhone 6. Setrim si nanho peniaze a dufam ze sa mi podari stat na neho v rade pred obchodom este pred tym ako ten obchod otvoria :). Mate o nom niake informacie? A ked prezentuju nove vecicky od Applu tak kde to mozem pozerat nazivo?

peto7532159
    Účastník (Participant)

jedna pani povedala … všetko sú iba dohady
    naživo sa nedá pozerať, iba textový prepis ale počas minulej keynote bol na apple.com live stream

JFK.
    Účastník (Participant)

preboha :D je 20. február chlapče :D
    a skôr si myslím že to bude iPhone 5S a nie 6 :) novinky tam pre teba budú všetky postrádatelné, bude tam tak max nový foťák (12 MPX, zasa rychlejší procesor – aj keď fakt neviem načo by mi bol už rychlejší ako je v 5tke :D, NFC a nejaké ďalšie čipy na sledovanie ľudí atď)

z niektorých prezentácií sú live prenosy, z niektorých nie :) ale tak dobrý live blog robí engadget alebo cnet, a potom sumár samozrejme 9to5mac.

hatto
    Účastník (Participant)

asi by som na tvojom mieste pockal na 6s. bude uz v priebehu roku 2014, podla tych parametrov, ktore zatial nikto nic nevie, iphone 6 nebude nic moc

Dreamer
    Účastník (Participant)

@peto7532159
    Vlani bol zivy live stream na http://www.apple.com v danom dni, ktory bol pristupny uz pred 19 hodinou. Je k tomu potrebny ale Safari. Ja som to pozeral na Macu, tak neviem ci to ide aj na Windowse. Treba skusit :)

iTuxx
    Moderátor

Ja osobne by som skor pockal na 7 ako 6S. Ide o to zevraj 6S ma problemy s odpadavajucou baterkou a reproduktor hra u niektorych kusov iba polyfonicke melodie. Dokonca som pocul, ze niektore 6S dostali omylom monochromaticke displaye. Ja by som teda jednoznacne teda pockal na 7 (alebo 7S lebo 7 bude nedostatok).

JFK.
    Účastník (Participant)

tak ale pri 8 už máš istotu, ja by som počkal na 8, kedže 8S je ešte ďaleko…

iTuxx
    Moderátor

ano ale 8 nema taky pekny design ako 8S

fanthomas4
    Účastník (Participant)

chlapci a nechcete počkať na iPhone 20? má 20 ikonový display a vraj sa bude dať použiť ako Lightsaber

nick77712
    Účastník (Participant)
    q0s
    Účastník (Participant)

Neries iPhone 5S/6. Nespekuluj a kup si iPhone 5. Mal som rovnaky problem,doteraz som mal 4S a ci sa mi oplati upgrade na iPhone 5.Napokon som ho kupil a rozhodne nelutujem.Displej je krasny,velky,omnoho krajsi ako na 4S.Fotak ma lepsie farby,v noci ti spravi tiez lepsie foto.Procesor je vyborny,ziadna hra,app neseka,s fotakom som tiez uplne spokojny.Takze ide o to,ze novsi iPhone (5S/6) mi neprinesie nic nove.Tento ma vsetko to,co som ocakaval.Silnejsi CPU nepotrebujem,vyssiu RAM tiez nie.Velkost displeja dostacujuca,kvalita na 1*. Takze tot moj nazor ;)

Daniel Durdovic
    Účastník (Participant)

qOs dakujem za odpoved ale kedze nemam este iPhone, tak si pockam az na 5S/6 pretoze aj keby mal to najmensie vylepsenie tak sa mi to oplati viacej ako si kupovat 5 :).

JFK.
    Účastník (Participant)

nie daniel, viac sa ti oplatí počkať na 8, ver mi… ten bude mať ovela viac vylepšení… (slubujem)

Daniel Durdovic
    Účastník (Participant)

JFK vazne nemusis si tu nieco kompenzovat. Pokial sa chces hrat na 12 rocneho chlapca s takymito vtipmy tak len tak dalej.

hatto
    Účastník (Participant)

to iba chcel povedat, ze vzdy bude nieco lepsie a vzdy bude na co cakat… iba do toho pridal sarkazmus, aby sme sa my ostatni pobavili ;)

Daniel Durdovic
    Účastník (Participant)

Skor to pre mna vyznelo tak ze vo svojej spolocnosti je utlacany tak si to tu potrebuje vyliat.

mynick
    Účastník (Participant)

Daniel, takych ako ty, tu bolo viacej. A cakaju mozno dodnes..
    Chalani maju pravdu, mas peniaze, kup si 5ku, iPhone je super, nebudes lutovat. Ked pride 5s, bude sa spekulovat ze onedlho pride aj vacsi/mensi alebo plastovejsia 6 atd..

Daniel Durdovic
    Účastník (Participant)

Ja ta chapem a nechem aby ste to zle pochopili. Len som cakal ze tu budu ludia viacej priatelskejsi. Ja necakam vzdy na dalsi ja cakam teraz na nastupcu iPhona 5tky a kupim si ho. Jedine ze by iPhone 6 mal holograficky premietac, ale to sa asi nestane.

mynick
    Účastník (Participant)

Vies, my tu nie sme apple, aby sme vedeli nejake info o buducich produktoch. Co sa tyka iPhone, si pevne rozhodnuty. Takze v tomto pripade si zalozil bezvyznamnu temu..
    Co sa tyka live prenosu, naposledy bola live, ale dala sa sledovat len cez apple hracky.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Daniel, napisem to tak aby si to pochopil.
    Kym vyjde IP5S/6, kym sa dostane na trh do USA, na trh do EU, na trh na CZ/SK, kym sa na teba dostane rad v cakacke u niektoreho z operatorov sa bude hovorit a spekulovat uz o IP6S/7…
    Kym ho Apple ale vyda a uvedie na trh do USA… ostatne si precitaj vyssie.
    Ak si sa rozhodol pre iPhone tak nic neries, ak ho potrebujes tak si ho proste kup pretoze ked budes vymyslat a spekulovat, ostanes iba pri otazkach a nikdy ho mat nebudes.
    Kapis?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.