Iphone 5s

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Iphone 5s

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    JankaBobotova
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    rano sa mi vypol Iphone 5s asi tak 3tyzdnovy, potom som ho ze idem zapnut a cely den mi svieti jablko…v mzone mi povedali ze ak mam itunes to si spravim sama….mam itunes mam aj mac len ked dam tu aktualizaciu tak ma nechce pustit ze musim si vypnut nieco s Icloudom v iphone ale kedze sa do iphonu nedostanem som zufala a neviem co mam robit…prosim poradte co a ako si to spravim
    dakujem

iTuxx
    Moderátor

Telefon musis dostat do DFU modu a potom dat obnovit v iTunes.
    Do DFU sa dostanes tak, ze iPhone musis najprv vypnut. Ak je zaseknuty na jablku, podrz spolu stlacene tlacidla Home a vypinac asi 10 sekund, kym obrazovka nezhasne. (V tomto bode mozes skusit iPhone normalne, zapnut, je mozne, ze si usetris dalsiu robotu a telefon sa uz spusti normalne. Ak nie, pokracuj). Akonahle zhasne, tlacidla pusti. Ak bude mat iPhone tendenciu sa stale zapinat, musis to opakovat kym sa ti to nepodari vypnut bez toho aby sa zas spustil.

Ked mas uz iPhone vypnuty, stlac vypinac a ked sa objavi na displayi jablko, stlac este Home a spolu ich drz kym obrazovka nezhasne. V tom okamihu vypinac pusti ale Home drz este asi 20-25 sekund. Display by mal ostat zhasnuty. Ked takyto iPhone potom pripojis k iTunes, mal by zahlasit, ze bol pripojeny iPhone v rezime zotavenia, alebo nieco take (display musi ostat zhasnuty). Potom v iTunes klikni na Obnovit a pockaj, kym sa vsetko dokonci.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.