iPhone 5S

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #99004
    jozy7
    Účastník (Participant)

    Zdravim zvažujem nad kupou iphone 5 alebo 5s ešte som nikdy nemal iPhone mal som Sony Xperia Z a Samsung Galaxy S3. čiže by to bola moja prva skusenosť s apple neporadite mi čo sa mi teraz viac oplati 5/5s? alebo sa mam vratiť k androidu alebo čo by ste brali vy do tych 600€? dakujem za odpovede

    #378207
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    Pokiaľ to bude tvoj prvý iPhone, vzal by som klasickú 5ku. iPhone 5S ponúka oproti 5-ke minimum inovácií (Touch ID, Slow Motion video, procesor so 64bit architektúrou). Vlastním iPhone 5, nainštalovaný iOS 7, a spokojnosť. Rýchlosť novšieho procesora iPhonu 5S sa prejaví až neskôr. Moje odporúčanie je zobrať teraz 5ku, a o rok v septembri sa rozhodneš či si vezmeš iPhone 6 alebo 6S, ale to už predbieham :)

    #378209
    dfx
    Účastník (Participant)

    Ja by som bral 5S. Prave kvoli 64 bitovemu procesoru. V iPhone 5 je uz rok a pol stary procesor, ktory o rok a pol uz bud nebude podporovany, alebo pojde s novym iOS tak ako teraz ide iPhone 4 s iOS 7.

    #378210
    McJobs
    Účastník (Participant)

    Naopak, tych inovacii je najviac zo vsetkych S modelov, navyse ten rozdiel v cene nie je tak velky aby sa neoplatilo priplatit za lepsie foto/video, efektivnejsie odomykanie, M7 koprocesor (vyuzitelny pri iOS8&Healthbook), 64bit CPU, vyssiu vydrz

    #378211
    jano68
    Účastník (Participant)

    Ja by som tiez bral 5S..jednak kvôli HW ale aj kvôli kompatibilite s nasledovnými OS..
    Čakať na jesen na nový fon… to sa bude opakovať kazdý rok. Repredajnosť 5S o rok bude určite lepšia ako 5ky..

    #378241
    Nameless
    Účastník (Participant)

    Kup si 5s. Nie je tam velky cenovy rozdiel, zato v procesore rozdiel je a okrem toho 5s robi nadherne fotky s dual flashom.
    A plus touch ID ako mily bonus.

    #378244
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Ak ten iPhone budeš mať dlhšie ako dva roky, tak jednoznačne 5S, kvoli podpore iOS, 32-bit procesory budu vtedy určite mŕtve, nepojde tam najnovší iOS.

    iOS a spatna kompatibilita sa nekamarátia.

    #378247
    elpedro
    Účastník (Participant)

    Ja mám iPhone 5 rozmýšľam nad 5s mám ísť do toho ? Ale určite si plánujem kúpiť 6 keď vyjde

    #378250
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Podľa mňa, do vydania iPhone 6 bude iPhone 5 v pohode. Ak nemáš zbytočné peniaze, nekupoval by som :-)

    #378252
    majdy
    Účastník (Participant)

    Ak si dlho používal Android, iOS ti nemusí byť po chuti. Nieje tak otvorený, je jednoduchší, ale musíš sa zbaviť “zlozvykov” a pochopiť ho. Musíš vedieť do čoho ideš a taktiež synchronizácia cez iTunes čo je výborná vec, o to viac pokiaľ máš Mac a nie Windows PC. Ak je to prvé zariadenie, ani iCloud poriadne nevyužiješ.

    Z môjho pohľadu je jednoznačne iOS oproti Androidu lepšie, má lepšie funkcie, vyhovuje mi uzavretosť systému aj to že všetko mám v kvalite a vďaka iTunes. Ak idešk k Appke, tak ber už 5S ak ho plánuješ na dlhšiu dobu. Možno ťa to tak očarí, že si kúpiš aj ďalší iPhone, iPad, možno Mac a pochopíš ako to všetko krásne funguje, ale možno nie a vykašleš sa naň po mesiaci, preto si zisti sám čo chceš a čo od telefónu vyžaduješ. Tak držím palce, a rozhodneš sa správne tak aby si bol ty spokojný :)

    #378255
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Nuž práve iTunes može byť problem, zvlášť pod Windows PC. Nie každému sadne.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.