iPhone 5 zaručná oprava

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 zaručná oprava

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    marian_k
    Účastník

Ahojte,
    Chcel by som sa Vás opýtať či niekto z Vás má skúsenosti so záručnou opravou iPhone 5.
    Ide mi hlavne o to, že chyba na mojom iPhone sa prejavuje len niekedy.. a myslím si, že keď mi ho na servisnom stredisku budú preverovať a chyba sa im hneď neprejavý tak mi ho neopravený pošlú späť.
    Je to chyba pri prepínaní z 3G siete na normálnu… Keď vypnem 3G tak mi nenabehne žiadny (žiadna sieť) signál a telefón musím reštartovať. :( Neurobí to stále, ale väčšinou…
    Mali ste niekto podobný problém? A ako sa zachoval servis? Dosť ma to štve keď potrebujem pri 20% batérie vypnúť 3Gčko a ono mi to vôbec nenabehne… Ďakujem.

dready
    Účastník

urob si najprv restore (obnova) cez itunes ale nedavaj tam spat ziadne aplikacie iba zalohu (najlepsie by bolo aj bez tej zalohy ale bez kontaktov ti je iphone asi na nic) a ak sa to nevyriesi tak az vtedy to reklamuj

marian_k
    Účastník

Hm… Tak to som skúšal…. Mne to robilo hned pri prvom zapnuti… Len som myslel, ze sa to novým softvérom napraví… Od dnes mi nejde on/off tlačidlo… Takže reklamácia nutná… :( len som chcel vediet, ze ci v servise dávajú na softverovú chybu udanú zákazníkom, alebo ked to dva tri krát zapnu a pôjde to tak s tým nebudú nic robit… :( toho sa ja bojím..

skapenkat
    Účastník

no ja mam momentalne na reklamacii Iphone 5 uz po druhý krát a tiez kôli sieti, testuju ho tam aj tyzden takze toho sa fakt bat nemusis.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.