Iphone 5 wifi

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Zpstyle
    Účastník

Zdravim chcel by som sa opytat ci je na iphone primac wifi signalu nejaky slabsi alebo mam ja chybny iphone, pretoze ked som mal ip 4s tak sa mi zdalo ze mi chytal signal na vacsiu vzdialenost a rychlejsie lepsie sa pripojil na wifi siete. Tak isto to mam s baterkou ze sa vybija skor ako ip 4s ( podla mna ) viem ze sa to tu riesili ale pytam sa preto ci ho netreba reklamovat.

Zpstyle
    Účastník

Poradi mi niekto?

majdy
    Účastník

Ak máš všetky nastavenia rovnaké, používaš to isté čo na iPhone 4S a zreteľne je výdrž menšia, reklamuj.

Zpstyle
    Účastník

Niekde som cital ze to moze byt aj kvoli tomu ze som dal backup to stareho iphone… A co ta wifi?

Benne
    Účastník

Wifi nema byt preco slabsia, neviem si predstavit ako by to ovplyvnil backup zo stareho iPhonu. Ak je to citelne slabsie, reklamuj… Podla mna to len moc skumas ;)

Zpstyle
    Účastník

ale co tu citam o baterke tak viac ludi pise ze nabijaju iphone 5 dost casto aj viac krat za den a ze je slabsia baterka.. co sa tyka wifi tak na mieste kde som chytal s ip4s wifi tak nechytim a ked sa premiestnim blizsie ku vysielacu kde je uz normalny signal ledva chytim.

magbtsta
    Účastník

ja neviem veru ja som amx spokojny s 5-kou, drzi jak fras aj baterka aj wifi :) teda podla ocakavani :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.