Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › Iphone 5 – vysokoporuchové zariadenie ČO JE NA TOM PRAVDY???
- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 17 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 8 months od
esentia.
-
AutorPríspevky
-
17. septembra 2013 o 15:03 #95985
esentia
Účastník (Participant)Navštívil som dnes jeden servis mobilov
Na otázku či prevádzkujú Apple mi ponúkli kúpu aj servis IphoneVeľmi ma zaujímalo ako si Iphone vedie….
Uviedli mi že posledný skutočne kvalitný stroj je IPHONE 4S…
O IP 5 mi povedali že sú mimoriadne poruchové….ale že ak ho chcem….predajú mi ho.
Mám dilemu …chcem Apple, ale 4S onedlho Apple odpília od nových SW
Kvalita nových 5S a 5C je dosť neistá ……
Teda popravde aké skúsenosti máte z 5?
Vďaka
Laco
17. septembra 2013 o 15:08 #363913eraserv6
Účastník (Participant)Za seba mozem potvrdit len tolko ze Home Button mi odchadza na IP5, odisiel aj na dvoch IP4. S ostatnym som problem nemal. HB je podla mna achilova pata
17. septembra 2013 o 15:12 #363915driver123
Účastník (Participant)Pravdou je, že v servisoch asi najlepšie vedia, ktorý model je viac poruchový ako iný. Otázkou je, či sú tam aj zohľadnené štatistiky predajov. Ak sa napr. predalo 3 x viac iphonov 5 oproti 4S, tak aj v servisoch ich zrejme bude viac (ten pomer predaja je iba čistý príklad…netuším, ktorých sa koľko predáva).
Z mojej skúsenosti ale môžem povedať, že s iphone 5 aj 4S mám dobré skúsenosti. Používam obidva súčasne, ani s jedným nemám v zásade problém (u iphone 5 mám občas problém pri prechode cez hranice, že sieť mi síce nabehne, ale nedá sa mi dovolať ani volať…možno je to len softvérová záležitosť, neriešil som to zatiaľ).Podobné témy sa tu ale už riešili a záverom myslím bolo, že na iphone 5 je síce veľa sťažností, ale rovnako je aj veľa spokojných majiteľov, takže je to iba o pomere jednej a druhej strany, čo ale ťažko niekto dokáže objektívne odhadnúť.
Je jasné, že ak má niekto s iP5 problémy a vymenil už 2-3 kusy, tak ti sem napíše negatívne názory a bude ťa odhovárať od kúpy. Je to asi dosť o šťastí, na aký kus narazíš. Všeobecné odporúčanie kupovať / nekupovať asi neexistuje.17. septembra 2013 o 15:22 #363916e-comm
Účastník (Participant)iPhone 5 je podla mna to najlepsie z tel techniky co ponuka technologicky svet..Poruchy sa vyskytuju aj na Bugatti Veyron, Lamborghiny, Ferari, Aston Martine, Pagani Zonda atd.
A to hovorime o ,,hrackach ,, za 10 mega a viac17. septembra 2013 o 15:37 #363918RomanSA2
Účastník (Participant)mám iPhone 5 od 4.apríla. Nemám sním ani najmenší problém. Baterku som nabíjal asi prvých 10x od 1% do 100% cez BatteryDoctor. Teraz mi vydrží 2 dni tak že večer na druhý deň mám 10%. mám zapnutý automatický jas, lokalizačné službý len na niektorých aplikáciach a 3G.Občas sa aj hrám ale to max 10-20 min. Takže u mňa velká spokojnosť.
17. septembra 2013 o 15:54 #363919Kendy
Účastník (Participant)mam iphone 5 od maja lepší telefon som v rukach nemal.(prešli mi SGS3, xperie, htc, atd proste android)
18. septembra 2013 o 14:41 #364012bawy
ModerátoriPhone 5 je druhý najlepší telefón a akom som kedy počul…iPhone 5s je samozrejme na prvom :-)
18. septembra 2013 o 14:43 #364013tutuc
Účastník (Participant)Ja mam iphone 5 ktory som kupil s rozbitym displayom. Ten som vymenil este niekedy v lete na prelome. To znamena, ze iphone 5 pouzivam viac ako mesiac a menej ako 3 mesiace … niekde okolo 2 mesiacov ho mam. Som zatial nekonecne spokojny!
PS. predtym som vlastnil pol roka iPhone 3GS. Tiez som bol nesmierne spokojny, ale ked na WWDC oznamili novy iOS … musel som si najst nieco novsie.
Za tie peniaze som dodnes ani na chvilku nelutoval moju investiciu!
18. septembra 2013 o 15:49 #364019nickey
Účastník (Participant)trochu som brebehol diskusiu a vlastne spokojny s iphonom som aj ja neviem ci je najlepsi ale je urcite kvalitny a cenovo az luxusny. To ze sa obcas nieco pokazi sa stane, zalezi na co telefon clovek vyuziva. Ked niekto chce telefon len na telefonovanie nech si kupi nieco za par eur a nie smart phone. Prirovnal by som to k luxusnej slapke, to, ze jej luxusne zaplatite neznamena, ze Vam ho aj luxusne vyfajci… vystacite si aj s niecim lacnejsim… ale asi som uz odbocil
18. septembra 2013 o 16:11 #364020Amstaff
Účastník (Participant)odchadza wifi,stracaju signal,maju makke telo,kazia sa volume buttony a o power buttone ani nehovorim.. iphone 5 je asi najvacsia sračka ktoru zatial apple vypustil :(
18. septembra 2013 o 16:42 #364023esentia
Účastník (Participant)Ahoj naozaj účelom tejto recenzie alebo témy..naozaj nejde poškodiť výrobcu….ale prijať skúsenosti s IP 5
Takže veľmi pekne ďakujem za postrehy….Miloval som svoje 1. HTC
Moje druhé HTC Dezire Xje už v servise a ihneď ako ho dovezú sa ho zbavím
Samsung S3 som kúpil žene A není to brak! ! ! / je výborný / ale android má svoje muchy
Začal som však používať Mac a tu som uzrel krásu Apple teda……IPHONE – kontakty a všetko by som chcel mať na poriadkuLenže PHONE je brutálne drahý no skoro akoí najlacnejší laptop od Apple a na IP 5 sa mnohí ktorých poznám zo 65% sťažovali……
Nechávam to teda ešte prejsť skúšky ohňom….
Nemienim si pokaziť mienku o AppleTakže budem radšej ak budem naozaj vedieť, že Applu proste IPHONE 5 Nevvyšiel a počkám
Ďakujem Vám veľmi pekne za postrehy a solídne vyjadrenia
Laco
18. septembra 2013 o 16:55 #364025iUser
Účastník (Participant)Ked uz predstavili iP5s, tak si radsej kup iP5s, ako pises zatial mas telefon, ktorym mozes telefonovat. Iba ti potvrdim, ze iP5 je kazovy a asi musis mat stastie nekupit kazovy. Kolegovi sa pred tyzdnom pokazil iP5. Najprv mu zamrzol a po restarte mu ostali na displayi horizontalne cierno biele pasy ako dres rozhodcu na futbalovom ihrisku. Zevraj kontakt medzi displayom a doskou, neovladam presne vyrazy, sorry.
Ja mam iP4s som s nim max. spokojny, ale verim, ze s ios7 to zacne byt pomalsie a dalsimi updates to nebude pouzitelne, tak ako ked som mal iP3gs. Dokonca som niekde na wired cital, ze postupom casu budu len 64 bit aplikacie, 32 bit sa prestanu robit a to uz potom vsetko starsie pod iP5s nebude pouzitelne.
18. septembra 2013 o 17:04 #364028McJobs
Účastník (Participant)Ber to tak ze iPhone je obycajny telefon, tovar ktory sa produkuje v desiatkach milionoch ks stvrtrocne, akelkolvek nalepky luxusneho tovaru nech idu stranou, z mojho okolia usudzujem, ze iPhone nezvlada poriadne zakladnu vec a tou je TELEFONOVANIE, nevidel som u ziadneho ineho telefonu aby sa riesili v takej miere nebratie SIM, vypadky signalu, nedostupnost volajuceho, odporucanie vypinat 3G…
18. septembra 2013 o 17:23 #364032esentia
Účastník (Participant)Veľká vďaka
To je dosť smutná bilancia na drahší telefón ako iPad a v porovnaní s Laptopmi drahšie zariadenie…PetersonTeeeda…..No začína sa to komplikovať.
Bez tak budem rád, keď sa vyjadria so svojimi skúsenosťami aj ďalší…..Vďaka aj iUser a aj Ostatným
Laco
18. septembra 2013 o 17:35 #364033Viliam15
Účastník (Participant)Ja mam tiez problem na 5tke s home button a mam ho od januara je uplne ako keby vystlacane a zle sa mi na dotyk stlaca ale funguje dobre zatial len neviem ci to dat reklamovat a ako dlho to bude trvat alebo to niekomi inemu dat opravit
18. septembra 2013 o 18:45 #364045esentia
Účastník (Participant)Jasné reklamuj Viliam telefón je dosť drahý aby si riešil chyby …je v záruke….aj ja by som sa tiež nehral…
ďakujem za spávu
19. septembra 2013 o 6:51 #364229J
Účastník (Participant)4S by som uz nekupoval, (ja ho mam a plánujem za rok so 6tkou vymeniť)..skus počkať ake budu ohlasy na 5S a urcite by bola lepšia voľba 5S (aj ked drahšia)
19. septembra 2013 o 8:00 #364233esentia
Účastník (Participant)som zvedavý aj na POLYCARBONÁT 5C….nepríde mi ako brak
Polycarbon je dosť dolný, a odpruživýt teda bude tlmiť prípadné nárazy…19. septembra 2013 o 9:24 #364257iTuxx
ModerátorMyslim ze to by platilo skor keby nemal tie ocelove vystuze ktore su vnutri po stranach skryte. Podla mojho nazoru skor budu po pade praskat. Tie kovove sa budu oskierat a vytvarat vrypy po padoch, ale tie plastove budu praskat. Ale mozem sa mylit, az cas ukaze. A navyse este nevieme aky skryty bug nam Apple pripravil a ake nove problemy sa tu budu hromadne riesit.
Tak ma napadlo, ze by som sa isiel niekam do Nemecka do radu postavit a 5S kupit, ale mam strach ze pri tak vysokej cene neziskam 100% funkcny telefon, takze ostanem u toho, co mi funguje bezchybne uz 8 mesiacov.1. decembra 2013 o 12:21 #371890esentia
Účastník (Participant)5C sa mi páčia ale sú drahé, veľmi drahé vlastne drahšie ako ipad a nemajú s A6 čipom budúcnosť ….mali ich dať od 450,- a mal by som ho
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.