iPhone 5 + Telekom EDGE

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 + Telekom EDGE

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    luki_no
    Účastník (Participant)

Zdravím vás priatelia. Zistil som na svojom zariadení špecifický problém a rád by som vedel, či sa jedná o masovejšiu chybu, alebo len u mňa. Problém je s konfiguráciou iPhone 5 GSM (iOS 6.0.1) z Telekomu a pri využívaní služieb Telekom následovný:

Nastavenia > Operátor > Automatický výber > ON
    Nastavenia > Všeobecné > Mobilné > Mobilné dáta > ON
    Nastavenia > Všeobecné > Mobilné > Povoliť 3G > OFF

Ak takto nastavíte iPhone, je schopný pripojiť sa ku EDGE? Zariadenie sa spamata az po niekolkych restartoch. Vopred vďaka za odpovede.

RebeliS
    Účastník (Participant)

podla mna ano

ruidos
    Účastník (Participant)

? ved zapni 3G a mas to vyriesene :-)

howoarang
    Účastník (Participant)

ano malo by to ist takýmto nastavenim cez EDGE alebo aj cez GPRS ak mas slaby signal.
    Pri Edge vidis symbol „E“ vedla operatora a pri GPRS vidis „o“.

Hurfo
    Účastník (Participant)

Normalna vec. Ja mam 3G takmer neustale vypnute koli setreniu baterie a nikdy som nespozoroval problem s tym ze by sa nepripojil. Maximalne sa na pol sekundy strati operator a hned sa objavi. Som totiz takmer neustale v dosahu Wifi. A ked 3G opat zapnem okamzite sa pripoji. Rovnako bezproblemovo funguje prechod ked strati 3G signal. Mas original nano SIM alebo si ju odstrihol sam?

mirke
    Účastník (Participant)

ja som si zase vsimol, ze iPhone 5 v tej istej lokalite natahuje stranky cez edge este pomalsie ako predosly iPhone 4. 3G a Wifi ide ako blesk, ale pokial clovek funguje cez EDGE je to doslova nepouzitelne. Mate niekto podobnu skusenost po prechode z iPhone 4?

iFiko
    Účastník (Participant)

mirke: aj mne sa zda EDGE mrtve pomale na iP5. tiez prechod z iP4.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.