Iphone 5 sa neda pripojit k PC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 5 sa neda pripojit k PC

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    mork4
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    mam taky problem, mam windows PC, a ked pripojim iphona tak mi len napise ze USB zariadenie nebolo rospoznane. Nevidim ho v itunes nevidim ho nikde. Nefunguje ani DFU. Neviete niekto poradit ?

R1k1111
    Účastník (Participant)

Reinstall iTunes pomoze…

mork4
    Účastník (Participant)

to nema nic s itunes, nedetekuje ho ani pocitac…

peto7532159
    Účastník (Participant)

nedetekuje ho počítač, pretože kvôli nejakej chybe v driveroch nevie, že je to iPhone
    a hádaj, ktorý SW inštaluje drivery pre iPhone

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Skús iTunes preinštalovať alebo možno len aktualizovať ;)

edit: Alebo kúpiť Mac :D

mork4
    Účastník (Participant)

pisem ze to nema nic s itunes pretoze to viem, druhy, treti, aj stvrty iphone zobere normalne+ skusal som to aj na druhom PC

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Čo ak je aj na druhom počítači staršia verzia iTunes? Alebo proste Windows vec, niečo jednoducho zle? Tiež nie je vylúčené, že s káblom nemôže byť niečo :) Skúsil by som najprv poriešiť iTunes, potom kábel si požičať od niekoho druhý a uvidelo by sa čo vlatstne ďalej :)

mork4
    Účastník (Participant)

ako neuraz sa ale ked pisem ze, na tom istom pc, s tym istym kablom, s tym istym itunes iny iphone ide, a ty stale tvrdis ze mam zly itunes, tak si normalny ? nerad mi tu ked sa nerozumies do toho

Hrnec
    Účastník (Participant)

Skus vymenit dock connector. Ak potrebujes pomoc kludne napis

mork4
    Účastník (Participant)

Dock som menil z funckcneho iphonu a nepomohlo. Zrejme bude problem na logic board :/

e-comm
    Účastník (Participant)

Ahoj,

ako si to vyriesil? ja mam ten isty problem a akurat to rozoberam v inom prispevku.
    Vdaka za kazdu radu

mork4
    Účastník (Participant)

iPhona som otovril, kukol na senzory a bolo vsetko jasne. Telefon bol utopeny, cize najskorej zblbol logicboard a nieco na nom odislo. Inak som skusal vsetko ostatne prehodit z funkcneho iphonu a nepomohlo, tak som vylucil ine chyby.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.