Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5 problem s baterkou
- Toto téma obsahuje 25 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi, 1 mesiacom od
mcmatej.
-
AutorPríspevky
-
11. decembra 2012 o 13:19 #339277
mcmatejÚčastník@Cibike: tak trosku zavazdzas,
1.je uplne jedno aku verziu farby mas :D
2. location services mam vypnute aj ja
3. mam nainstalovanych asi 10 apps.
4. ako uvadzas mas vypnute limitovanie reklamy, takze ich mas v skutocnosti zapnute (v slovencine, a nielen v nej, dva zapory znamenaju klad)
5. presne to co uvadzas ty, ze to pripojis na nabijacku hocikedy hlavne pred 30% je total bullshit, ked este aj samotne battery save-ry ti pisu „nechaj vybit telefon uplne, uz mesiac si tak neurobil“
6. ked si pozries svoj vlastny obrazok zistis, ze tam mas napisane, ze iPhone bol uz nabijany od posledneho full nabitia takze nie je natom nic divne ze si dospel s takym cislam.Takze nie nemas vynimocne schopnosti, len nevies co pises :)
Na vsetkych forach (hlavne zahranicnych) sa pise ze nie je mozne vypnut 3G bez toho aby si mal zapnute 4G teda ked vyplnes 3G vypnes aj 4G teda logicky, ked zapnes 3G zapnes aj 4G a co bude robit zapnuta funkcia??? Hladat svoje uplatnenie ze ano.
http://www.macobserver.com/tmo/article/iphone-5-battery-life-reduced-due-to-lte-signal-strength11. decembra 2012 o 14:32 #339285
ruidosÚčastníksuper mcmatej
11. decembra 2012 o 14:56 #339286
odklizecÚčastníkSorry cibike, ale usage 2:30 za vic jak dva dny znamena, ze telefon prakticky nepouzivas a mas temer vse vypnute. Pri takovem „pouzivani“ opravdu neni problem aby telefon vydrzel i 3 dny. Ovsem na takovy styl pouzivani bohate staci kdejaky hloupy mobil. Skutecne pouzivany 4s/5 ma usage kolem 6-7 hodin a tehdy baterka navydrzi vic jako den a pul. S tim, ze je telefon na noc v airplane mode. 4ka je na tom o poznani lip, manzelka bezne dosahuje 3-4 dnu a 8 hodin usage. Jinak 5ka v porovnani se 4s drzi kupodivu o neco lepe. Delal jsem si ted maly test v apple store kdy jsem se 4s a 5 delal paralelne ty same akce (stejne nastavene telefony) a 5ke baterka klesala viditelne pomaleji. Sice ne dramaticky (1-2min spozdeni), ale videt to bylo.
11. decembra 2012 o 15:35 #33929211. decembra 2012 o 17:35 #339304
CibikeÚčastník1. to je hadam kazdemu jasne, len som to uviedol pre info (aby to nevyzeralo, ze som nezmyslene kupil, predal a znovu kupil iP5)
2. to je dobre
3. ja ich mam 21
4. limitovanie reklamy mam ON (nikde som nepisal ze to mam OFF – to znamena, ze to nelimitujes) ..don’t be a smartass :P
5. jasne, tak tomu ver aj dalej, kazdy kto pracuje minimalne v IT, v lepsom pripade elektrotechnike a pod. ti povie, ze Li-On baterky sa nemaju vybijat do uplnej nuly, cim viac percent mas tym lepsie, aspon si o tom nieco precitaj na nete, ked verite bullshit aplikaciam na app store, tak to potom aj vyzera s vasimi iPhonmi, vsetkym kapu baterky.. niekedy to volali blbci „formatovanie baterky“ no na Li-On baterky je to to najhorsie co môzes spravit, no nebudem ta presviedcat, poriadnu ju vybi!
6. to kvôli tomu, ze som si tam synchronizoval novu hudbu z iTunes, trva to cca 30 sek. ak mas pocit, ze za ten cas sa mi dobilo 50% je to tvoj problem (again don’t be a smartass)to s tym 4G je bullshit, no ked tomu niekto veri kludne (je mi jedno na kolych forach sa to pise, pisu to usery a väcsinou su to deti, az mi niekto vytiahne log z iOS kde sa iPhone stara o neustale hladanie 4G ked je 3G povolene, tak tomu uverim)
edit: pozeral som aj tuto na fore a najde sa tu dost vela ludi, ktory ti potvrdia to s tym nevybijanim baterky do nezmyslu, no ako vravim, poradil som a kazdy nech uz robi ako mysli.. tuto temu prestava sledovat
11. decembra 2012 o 18:26 #339308
mcmatejÚčastník@Cibike: I am smart :) the rest will last for you I suppose..
1. nie, nie je to kazdemu jasne prave preto lebo si to napisal tak ako si to napisal a ja za to nemozem..
4. citujem tvoj prispevok:…“dalej mam vypnute (limitovane) vyhladavanie reklamy (mate to v genereal, about, advertising)…“ takze sa treba pozerat co pises. Podla mna „vypnute“ znamena OFF…
5. ty asi pracujes v ou…ou..oukey elektro…ODBORNIK :D – to mi len tak prislo.. (bez urazky). Tu mas nieco na tie tvoje baterky … http://www.apple.com/batteries/ „And you can recharge a lithium-ion polymer battery whenever convenient, without requiring a full charge or discharge cycle.“
Ja netvrdim ze ich treba vybijat, len som napisal, ze ti to napisu tie „savery“ ja ich ani nepouzivam, ale rozhodne je bullshit co si napisal, ze treba nabijat pred 30% to si na to robil vyskum???
6. Ako mam vediet co si s telefonom robil, len si uviedol taku fotku aku si uviedol na nej bolo napisane to co bolo tak som napisal, ze pravda moze byt niekde inde a to moze. Neurazaj sa hned ;)To s 4G neviem.. cital som si tie fora a nejak to z nich vyplynulo. Ine vysvetlenie neviem. Napisal som to co som si precital a pokladam to za spravne, kedze mi to nejak dava zmysel. To kto pise fora neskumam ale ak vravis, ze su to deti, tak to tak musi byt. Otazne je preco pises prave ty, tu a teraz jediny dospelak :D
Ako ti napisal odklizec 2h usage pri 2 a pol dna standby, tak ten telefon fakt nepouzivas a ak si napojeny na WIFI ako je na tvojej fotke tak potom sa da dojst k takym udajom ako mas, lebo vtedy ti nejde net z celluar. Ale len pre test skus si zapnut 3G a vypni wifi a uvidis jak tie percenta poletia dole. Inak ak nie tak mas super speci baterku a si jediny na svete ktoremu tak dlho vydrzi ifon so zapnutou 3G sietou.peace bro and don´t insult people just for fun
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.