iPhone 5 power button

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 power button

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    havrilko
    Účastník (Participant)

Ahoj. Nefunguje mi ako na veľa 5kách Power Button. Tak som overil podla sérioveho čísla či na neho platí výmenný program a platí. Odniesol som do ccc servisu, povedali mi že to nemôžu spraviť lebo má mechanické poškodenie. Budiš. Objednal som si náhradný diel, vymenil som celý flex, ale aj tak mi nefunguje tlačítko. Ostatné tlačítka ale fungujú čiže predpokladám že náhradný diel je v poriadku.
    Stretol sa stým niekto a dá sa to opraviť?
    Ďakujem za rady.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Menil som ten flex asi pred dvoma tyzdnami a vsetko funguje… Je velmi pravdepodobne, ze ten novy flex bol od vyroby nefunkcny. Ked som menil to iste na iPad 2, tak som vymenil 4 kable, kym som sa dopracoval k plne funkcnemu. Na kazdom flexe bolo vadne ine tlacitko :)

havrilko
    Účastník (Participant)

Aha. Tak to ďakujem, myslel som nato ale dúfal som že to nebude vtom. Tak skúsim ďalší :) Ďakujem

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

@havrilko prosim ta kde mozem vyskusat ci patrim do tohto programu, mam podobny problem. Dikes

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Hľadanie asi tak na cca 15 sekúnd. https://ssl.apple.com/sk/support/iphone5-sleepwakebutton/

MoRFi
    Účastník (Participant)

Menil som power button asi na 20 iphonoch, vacsinou na 4s/5, vzdy kazdy fungoval. Kupoval som ich u roznych predajcov cez ebay alebo dx.com. Na kazdom mi vadilo ze uz netukalo ako original. Funcnost OK.

havrilko
    Účastník (Participant)

Tak dal som druhý a funguje super. Mám ja ale šťastie že hned prvý nefungoval :)
    Tiež kupujem na eBay, napr s Home Button som nemal problém a tiež som ich menil dosť…

feanors
    Účastník (Participant)

Ja som mal doobijany dosuchany, vobec nenoseny v obaloch ani foliach nesiel power button :D k tomu bol davno po zaruke. odniesol som ho do CCC a po dvoch tyzdnoch mi prisiel mi novy s rocnou medzinarodnou zarukou :)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.