iPhone 5 Orange

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 5 Orange

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Viliam15
    Účastník (Participant)

Máte niekde ip5-tku z Orangu? Išiel som v piatok že si ho idem kupiť a tá predavačka mi povedala že nevedia či ich budu mat aspon po 14.1 a ešte k tomu mi ho odmietla rezervovať pretože povedala že nemôže mi dať paušál bez mobilu ani mi ho nemôže rezervovať úplne som na ňu pozeral jak na vola .

mynick
    Účastník (Participant)
    basman
    Účastník (Participant)

ci veris ci nie ,ja mam objednavku od 28.9-ty a este nemam iphon5.Uz som sa stazoval aj na politbiruOrange a prislubili mi ze v januari dostanem iphon…dobre co?

sarky
    Účastník (Participant)

To je sila, neviem vôbec ako to posudzuju, ja som objednal prvú decembrovu sobotu a v utorok som ho už mal.

basman
    Účastník (Participant)

mozno preto ze v Orange som iba treti rok a platim pausal iba 38 ecok,(neviem dost som z toho paf)

Viliam15
    Účastník (Participant)

ja to beriem na paušál v ktorý je v orangi už cca 7-8 rokov

sarky
    Účastník (Participant)

Mal som v Orange na moje meno 2 čísla vyše 12 rokov, paušál vyše 50€, teraz som dal jedno číslo na firmu s neobmedzeným paušálom a ako vravím, trvalo to necelé 2 pracovne dni.

korado87
    Účastník (Participant)

ja som ho tiež dostal v pomaranči do 10dní, ale som nový zákazník… keď som povedal že k nim chcem prestúpiť tak len taký fukot zo strany manažérky predajne, nič nebol problém :)

budem to tak robiť odteraz, meniť operátorov každé dva roky, hneď sa správajú inak, stály zákazník nič neznamená, nový je nový

sarky
    Účastník (Participant)

Ja som za tých cca 15 rokov a 2 číslami v Orange len spokojný. Neviem ci mám šťastie na dobrých ľudí, ale nemôžem sa zatiaľ sťažovať. (Klop klop) keby to tak bolo aj naďalej:)

basman
    Účastník (Participant)

asi fakt treba menit operatorov ako pise korado

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

ja som sa v telekome dockal 21.10… mohol som mat hned v prvy den ale otvarali sme predajnu vtedy a nestihal som predajnu telekom lebo sak v riti v eurovea nie je telekom… :D

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.